F Το στούντιο πίσω από τα ParaNorman, Coraline και Kubo, ετοιμάζει την πρώτη live-action ταινία της! - FilmBoy Το στούντιο πίσω από τα ParaNorman, Coraline και Kubo, ετοιμάζει την πρώτη live-action ταινία της! - FilmBoy
  • Latest News

    Το στούντιο πίσω από τα ParaNorman, Coraline και Kubo, ετοιμάζει την πρώτη live-action ταινία της!


    Όταν πριν μερικά χρόνια ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Laika αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε μια live-action ταινία, οι περισσότεροι πιστέψαμε πως είναι ένα προσωπικό στοίχημα που δεν πρόκειται να έχει άμεση επίδραση στις stop-motion παραγωγές της εταιρίας.

    Η επιτυχία που γνώρισε το Bumblebee, έπεισε τον Travis Knight να συνεχίσει και να αναλάβει τα ηνία του προσεχούς The Six Billion Dollar Man, το κινηματογραφικό reboot της διάσημης τηλεοπτικής σειράς των 70's, και πάλι σε live-action μορφή, για λογαριασμό της Warner Bros.

    Κανείς δεν ξέρει αν αυτή η εξέλιξη ήταν εξ αρχής προγραμματισμένη ή έτυχε στη πορεία, όμως φαίνεται πως ο Knight "ξελογιάστηκε" για τα καλά και είναι έτοιμος να ξεκινήσει την πρώτη live-action ταινία της Laika!

    Σύμφωνα με το Deadline, μετά από μια άτυπη δημοπρασία, ο Knight εξασφάλισε τα δικαιώματα του παρθενικού μυθιστορήματος του John Brownlow, Seventeen με σκοπό να το διασκευάσει σε live-action κινηματογραφική ταινία.

    Το Seventeen χαρακτηρίζεται ως ένα non-stop action θρίλερ στο ύφος των Bourne, με κεντρικό ήρωα τον καλύτερο εκτελεστή του κόσμου, τον Seventeen, που έχει πάρει το κωδικό του όνομα γιατί είναι δέκατος-έβδομος σε μια σειρά ελίτ εκτελεστών. 
    Οι κυβερνήσεις ζητούν τις υπηρεσίες του, μέχρι που ένα συμβόλαιο τον στέλνει να σκοτώσει τον προκάτοχό του, τον 16, με τους δύο εκτελεστές να ξεκινούν ένα θανατηφόρο κυνηγητό, που οδηγεί στην αποκάλυψη του αληθινού τους αντιπάλου.

    Ο Brownlow θα συμμετέχει ενεργά στη παραγωγή, πιθανότατα γράφοντας το σενάριο της ταινίας, κάτι που έχει ξανακάνει μιας και είχε γράψει το σενάριο του ρομαντικού δράματος Sylvia του 2003 με τους Gwyneth Paltrow και Daniel Craig, χωρίς να γίνεται γνωστό το πρόσωπο που θα αναλάβει τη σκηνοθεσία και αν αυτός θα είναι ο ίδιος ο Knight, κάποιος άλλος σκηνοθέτης της Laika ή κάποιο τρίτο πρόσωπο εκτός εταιρίας.

    Αλήθεια είναι πως η ιστορία της ταινίας δεν ακούγεται κάτι τρομερά πρωτότυπο και η απόφαση του Knight να ανοίξει τους ορίζοντες της Laika, έγινε δεκτή με αρκετή επιφύλαξη μιας και πολλοί μπορούν να κάνουν ταινίες σαν το Seventeen αλλά λίγοι μπορούν να μας δώσουν διαμάντια σαν το Kubo and the Two Strings, το Coraline ή το ParaNorman, και ελπίζουμε αυτός ο νέος δρόμος να μην την προσανατολίσει.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το στούντιο πίσω από τα ParaNorman, Coraline και Kubo, ετοιμάζει την πρώτη live-action ταινία της! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top