F Trollhunters trailer: Η σειρά κινουμένων σχεδίων του Guillermo del Toro ξεκινάει στο Netflix - FilmBoy Trollhunters trailer: Η σειρά κινουμένων σχεδίων του Guillermo del Toro ξεκινάει στο Netflix - FilmBoy
  • Latest News

    Trollhunters trailer: Η σειρά κινουμένων σχεδίων του Guillermo del Toro ξεκινάει στο Netflix


    Με το όνομά του να είναι εδώ και χρόνια ιδιαίτερα αναγνωρίσιμο, ο Guillermo del Toro έχει τη (κακή;) συνήθεια να το βάζει ως ταμπέλα σε αρκετές παραγωγές, η συμμετοχή του στις οποίες είναι συνήθως ελάχιστη.

    Αυτό μοιάζει να μη συμβαίνει στη περίπτωση του Trollhunters, της νέας σειράς κινουμένων σχεδίων της DreamWorks Animation και της Cha Cha Cha Films, με τον Μεξικανό δημιουργό να μην έχει μονάχα τον τυπικό τίτλο του executive producer αλλά να είναι και δημιουργός και σεναριογράφος της.

    Κεντρικό ήρωας της σειράς είναι ο 15χρονος Jim Lake Jr, ένα αγόρι από τη μικρή πόλη της Arcadia, που μία μέρα ανακαλύπτει κατά λάθος ένα μυστικό φυλακτό που του ανοίγει τη πύλη για τον κάτω κόσμο των Trolls. 
    Χωρίς να το καταλάβει, ο Jim αναλαμβάνει την ευθύνη να βοηθήσει τα καλά Trolls να αμυνθούν ενάντια στα κακά Trolls που θέλουν να τα καταλάβουν αλλά και να βγουν και στον κόσμο των ανθρώπων.

    Τόσο από την απλοϊκή σύνοψη, όσο και από το trailer, το Trollhunters δυστυχώς μοιάζει με μία αποκλειστικά παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων, που δύσκολα θα κερδίσει το κοινό μεγαλύτερης ηλικίας.

    Τα 26 επεισόδια της πρώτης σεζόν θα γίνουν διαθέσιμα μέσω Netflix στις 23 Δεκεμβρίου. 
    Δείτε το trailer.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Trollhunters trailer: Η σειρά κινουμένων σχεδίων του Guillermo del Toro ξεκινάει στο Netflix Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top