F Slalom trailer: Ο Jérémie Renier παρενοχλεί σεξουαλικά τη 15χρονη μαθήτριά του, στο επίκαιρο γαλλικό δράμα - FilmBoy Slalom trailer: Ο Jérémie Renier παρενοχλεί σεξουαλικά τη 15χρονη μαθήτριά του, στο επίκαιρο γαλλικό δράμα - FilmBoy
  • Latest News

    Slalom trailer: Ο Jérémie Renier παρενοχλεί σεξουαλικά τη 15χρονη μαθήτριά του, στο επίκαιρο γαλλικό δράμα


    Ο Fred είναι ο δάσκαλος σκι της 15χρονης Lyz. 
    Η νεαρή κοπέλα έχει επιλεχθεί ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του αθλήματος και ο Fred την ζορίζει όλο και περισσότερο για να γίνει όλο και καλύτερη. 
    Η Lyz νοιώθει ήδη τρομερή πίεση και μάλιστα χωρίς να έχει την υποστήριξη της οικογένειάς της, όμως η κατάσταση ξεφεύγει από τα όρια όταν ο Fred εκμεταλλεύεται τη στενή τους -επαγγελματική- σχέση και την παρενοχλεί σεξουαλικά.

    Με το Slalom κάνει το ντεμπούτο της η μικρομηκού Charlène Favier, με τη ταινία έχει μια πολύ δυνατή φεστιβαλική πορεία, περνώντας από Κάννες, Μπουσάν και Θεσσαλονίκη και τώρα ήρθε η ώρα της να γίνει ευρέως διαθέσιμη μέσω των vod πλατφορμών στις αρχές Απριλίου.

    Πρωταγωνιστεί ο Jérémie Renier (L'Amant Double) και η Noée Abita (Le Grand Bain).
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Slalom trailer: Ο Jérémie Renier παρενοχλεί σεξουαλικά τη 15χρονη μαθήτριά του, στο επίκαιρο γαλλικό δράμα Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top