F Πράσινο φως έδωσε το Showtime στην επική σειρά του Antoine Fuqua, Shaka Zulu! - FilmBoy Πράσινο φως έδωσε το Showtime στην επική σειρά του Antoine Fuqua, Shaka Zulu! - FilmBoy
  • Latest News

    Πράσινο φως έδωσε το Showtime στην επική σειρά του Antoine Fuqua, Shaka Zulu!


    Όταν επί 20 χρόνια είσαι ένας από τους πιο σταθερά αξιόλογους αλλά και εμπορικούς σκηνοθέτες του Hollywood, κερδίζεις το δικαιώμα να "σπρώξεις" και μια παραγωγή που σε διαφορτική περίπτωση ίσως είχε μείνει στο συρτάρι.

    Κάπως έτσι, πριν λίγες ημέρες το κανάλι Showtime έδωσε το πράσινο φως και εντολή παραγωγής ολόκληρης σεζόν (χωρίς δηλαδή να περάσει από διαδικασία πιλότου) στο passion project του Antoine Fuqua (The Equalizer, Training Day), Shaka: King of the Zulu Nation.

    Όπως αποκαλύπτει και ο ξεκάθαρος τίτλος, η επική σειρά θα καταπιάνεται με τη ζωή του χαρισματικού ηγέτη των Zulu, Shaka kaSenzangakhona που οδήγησε τη φυλή του στην επέκταση και την ανάπτυξη.

    Δημιουργοί της σειράς είναι οι Tolu Awosika & Olumide Odebunmi (Flare: The Hunt), με τον Fuqua να αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία όλων των επεισοδίων.

    Η ζωή του Αφρικανού ηγέτη είχε ξαναπεράσει από τη μικρή οθόνη και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία, στην ομότιτλη μίνι-σειρά του 1986.
    Αναμένουμε νεότερα...

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Πράσινο φως έδωσε το Showtime στην επική σειρά του Antoine Fuqua, Shaka Zulu! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top