F Ο Pete Davidson είναι ο ιδρυτής των Ramones στη νέα μουσική βιογραφία που ετοιμάζει το Netflix - FilmBoy Ο Pete Davidson είναι ο ιδρυτής των Ramones στη νέα μουσική βιογραφία που ετοιμάζει το Netflix - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Pete Davidson είναι ο ιδρυτής των Ramones στη νέα μουσική βιογραφία που ετοιμάζει το Netflix


    Θεωρείται ένας από τους πιο πολλά υποσχόμενους κωμικούς και stand-up comedians, όμως η αλήθεια είναι πως το ευρύ κοινό τον γνώρισε μέσα από το The King of Staten Island και σίγουρα δεν απογοητεύτηκε από το ταλέντο του.

    Σύμφωνα με το Rolling Stone, προσεχώς, τον Pete Davidson θα δούμε σε έναν πολύ ιδιαίτερο ρόλο αφού συμφώνησε να υποδυθεί τον Jeffrey Ross Hyman, κατά κόσμον Joey Ramone, ιδρυτή και lead singer της θρυλικής punk rock μπάντας Ramones.

    Με κανένα από τα τέσσερα ιδρυτικά μέλη να μη βρίσκεται στη ζωή, την "ευλογία" για τη ταινία έδωσε ο Mickey Leigh, αδερφός του Joey, ο οποίος το 2010 έγραψε το βιογραφικό βιβλίο I Slept With Joey Ramone, στο οποίο θα βασιστεί και η ταινία.

    Το σενάριο και τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Jason Orley (Big Time Adolescence), με την STX Films να είναι στη παραγωγή και το Netflix να έχει ήδη καπαρώσει τα δικαιώματα διανομής.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Pete Davidson είναι ο ιδρυτής των Ramones στη νέα μουσική βιογραφία που ετοιμάζει το Netflix Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top