F Space Jam: A New Legacy trailer: Lebron James και Bugs Bunny παίρνουν τη μπάλα και καρφώνουν εξωγήινα καλάθια! - FilmBoy Space Jam: A New Legacy trailer: Lebron James και Bugs Bunny παίρνουν τη μπάλα και καρφώνουν εξωγήινα καλάθια! - FilmBoy
  • Latest News

    Space Jam: A New Legacy trailer: Lebron James και Bugs Bunny παίρνουν τη μπάλα και καρφώνουν εξωγήινα καλάθια!


    Ίσως είναι και ιδέα μου γιατί ήταν η δεκαετία που με μεγάλωσε, όμως τα 90's μοιάζουν μια πολύ διαφορετική εποχή από τη σημερινή, μια εποχή που η ιδέα να φτιάξεις μια ταινία στην οποία παίζουν μπάσκετ ο Bugs Bunny και ο Michael Jordan θεωρούταν ιδιοφυής, και όπως αποδείχτηκε ήταν, τουλάχιστον από εμπορικής άποψης, με το πρώτο Space Jam να φέρνει στα ταμεία της Warner πάνω από 250 εκατομμύρια δολάρια, χωρίς να υπολογίζουμε τις ενοικιάσεις των βιντεοκασσετών και όλο το merchandise που γέννησε.

    Παρά το cult status που με τα χρόνια απέκτησε, ομολογουμένως η ταινία δεν ήταν καλή και όχι μόνο για τους κριτικούς αλλά για τα πιτσιρίκια που τότε λάτρευαν και τα Looney Tunes και τον MJ
    Τα χρόνια που ακολούθησαν, η WB προσπάθησε να βάλει μπρος διάφορα sequels χωρίς όμως αποτέλεσμα, μέχρι που το 2014 οι παραγωγοί βρήκαν τη νέα χρυσή χήνα τους στον LeBron James που συμφώνησε να πάρει τη σκυτάλη και να πρωταγωνιστήσει στο Space Jam: A New Legacy.

    Η ιστορία της νέας ταινίας παγιδεύει τον James και τον γιο του σε έναν εικονικό κόσμο από μια κακόβουλη Τ.Ν. 
    Για να επιστρέψει στο σπίτι του, ο Lebron θα πρέπει να βοηθήσει τον Bugs Bunny και την παρέα του ενάντια στους πρωταθλητές της Τ.Ν.

    Το σενάριο έγραψαν οι Juel Taylor, Keenan Coogler (Creed II), Tony Rettenmaier και Terence Nance, με τον Malcolm D. Lee (Night School) να αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία.

    Δίπλα στον Lebron James, εμφανίζονται οι Sonequa Martin-Green (Star Trek: Discovery) και Don Cheadle (Avengers: Endgame), μαζί με αρκετούς αστέρες του NBA όπως ο Damian Lillard, ο Chris Paul και οι αδελφές Chiney και Nneka Ogwumike.

    Το Space Jam: A New Legacy είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες στα μέσα Ιουλίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Space Jam: A New Legacy trailer: Lebron James και Bugs Bunny παίρνουν τη μπάλα και καρφώνουν εξωγήινα καλάθια! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top