F Yasuke trailer: Ο Μαύρος Σαμουράι επιστρέφει στη δράση, στη νέα anime σειρά του Netflix - FilmBoy Yasuke trailer: Ο Μαύρος Σαμουράι επιστρέφει στη δράση, στη νέα anime σειρά του Netflix - FilmBoy
  • Latest News

    Yasuke trailer: Ο Μαύρος Σαμουράι επιστρέφει στη δράση, στη νέα anime σειρά του Netflix


    Ο θρύλος θέλει το 1579 να φτάνει στην Ιαπωνία ένας αφρικανός άνδρας, πιθανότατα με καταγωγή από την Μοζαμβίκη, ως σκλάβος ενός Ιησουίτη ιεραπόστολου. 
    Ο άνδρας σταδιακά κέρδισε τον σεβασμό των ντόπιων σε σημείο να γίνει προσωπικός ακόλουθος του φεουδάρχη Oda Nobunaga, πολεμώντας γενναία δίπλα του.

    Η ιστορία του Yasuke έχει σίγουρα κάποια ιστορική βάση μιας και υπάρχουν γραπτές αποδείξεις, όμως πολλές από τις λεπτομέρειες γύρω από τα κατορθώματά του αναπτύχθηκαν στο βάθος των αιώνων, γεννώντας τον θρύλο του "Μαύρου Σαμουράι".
    Ο Yasuke αποτέλεσε βάση έμπνευσης για το manga franchise του Afro-Samurai, με την ιστορία του να γεννάει μία ομώνυμη anime σειρά που θα κάνει προσεχώς πρεμιέρα στο Netflix.

    Η ιστορία μας πάει τη περίοδο μετά τις μεγάλες μάχες, με τον Yasuke να έχει αποσυρθεί και να εργάζεται ως βαρκάρης σε ένα μικρό απομονωμένο χωριό. 
    Η συνάντησή του με ένα μικρό κορίτσι με μαγικές δυνάμεις, τον αναγκάζει να επιστρέψει στη δράση για να την προστατέψει από από εκείνους που προσπαθούν να την εκμεταλλευτούν.

    Δημιουργός της σειράς είναι ο LeSean Thomas (Black Dynamite) με τους Lakeith Stanfield (Judas and the Black Messiah), Takehiro Hira, Ming-Na Wen (Agents of S.H.I.E.L.D.), Gwendoline Yeo (Star Wars: The Clone Wars) και Maya Tanida να δανείζουν τις φωνές τους στους ήρωες.

    Τα 6 (πρώτα) επεισόδια του Yasuke θα ανέβουν στο Netflix στις 29 Απριλίου
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Yasuke trailer: Ο Μαύρος Σαμουράι επιστρέφει στη δράση, στη νέα anime σειρά του Netflix Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top