F Big Time Adolescence trailer: Ο Griffin Gluck κάνει κακές παρέες στη νέα κομεντί του Hulu - FilmBoy Big Time Adolescence trailer: Ο Griffin Gluck κάνει κακές παρέες στη νέα κομεντί του Hulu - FilmBoy
  • Latest News

    Big Time Adolescence trailer: Ο Griffin Gluck κάνει κακές παρέες στη νέα κομεντί του Hulu


    Έχοντας μια αξιοπρεπέστατη βιτρίνα τηλεοπτικών σειρών που όλο και γεμίζει, η Hulu σιγά σιγά αρχίζει να προσθέτει νέους τίτλους και στο ράφι με τις original movies της, με το Big Time Adolescence να είναι το νέο της απόκτημα.

    Στη παρθενική ταινία του Jason Orley, ο 16χρονος Mo γίνεται αναπάντεχα κολλητός με τον Zeke, τον πρώην της μεγαλύτερης αδερφής του. 
    Ο Zeke δεν είναι και η καλύτερη επιρροή, έχει παρατήσει το κολέγιο και περνάει το χρόνο του παρτάροντας, σπρώχνοντας ναρκωτικά και ψαρεύοντας γκόμενες. 
    Οι γονείς του Mo προσπαθούν να τους χωρίσουν, όμως αυτή η φιλία θα χαρίσει και στους δύο πολλά μαθήματα ζωής.



    Πρωταγωνιστούν οι Griffin Gluck (Why Him?), Pete Davidson (The Dirt), Jon Cryer (Due Date) και Sydney Sweeney (Once Upon a Time in Hollywood).

    Το Big Time Adolescence θα βγει σε λίγες αμερικάνικες αίθουσες στις 13 Μαρτίου και μια εβδομάδα αργότερα θα ανέβει στη πλατφόρμα. 
    Δείτε το trailer...


    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Big Time Adolescence trailer: Ο Griffin Gluck κάνει κακές παρέες στη νέα κομεντί του Hulu Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top