F Η Natalie Portman καταρρέει όταν την παρατάει ο σύζυγός της, στη νέα ταινία της HBO - FilmBoy Η Natalie Portman καταρρέει όταν την παρατάει ο σύζυγός της, στη νέα ταινία της HBO - FilmBoy
  • Latest News

    Η Natalie Portman καταρρέει όταν την παρατάει ο σύζυγός της, στη νέα ταινία της HBO


    Παρότι προσφάτως, η εταιρία παραγωγής της έκλεισε first-look deal με το Apple TV+, αυτό δεν την περιορίζει ως ηθοποιό, με την Natalie Portman να συμφωνεί να πρωταγωνιστήσει στη ταινία The Days of Abandonment του "ανταγωνιστή" HBO.

    Η 39χρονη ηθοποιός θα υποδυθεί την Olga, μια γυναίκα που παράτησε τα όνειρά της για να κάνει οικογένεια, όμως 15 χρόνια αργότερα, ο σύζυγός της την παρατάει με τα δυο τους παιδιά. 
    Αρχικά δεν θέλει να το πιστέψει, όμως όταν τον βλέπει με μια άλλη, ΠΟΛΥ μικρότερη γυναίκα, της "γυρίζει το μάτι", αρχίζει να βρίζει, αγνοεί τα μητρικά της καθήκοντα, προσπαθεί να ξελογιάσει τον γείτονα, και γενικά χάνει την ισορροπία της. 
    Χρειάζεται ένα σοκ για να συνέλθει και αυτό δεν αργεί να έρθει...

    Η ταινία είναι βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Elena Ferrante, με την Maggie Betts (Novitiate) να έχει αναλάβει τη σεναριακή διασκευή και τη σκηνοθεσία.

    Η Portman αυτή τη περίοδο βρίσκεται στα γυρίσματα του Thor: Love and Thunder, ενώ την περιμένουν ένα τσουβάλι projects από πίσω, έτσι δεν είναι γνωστό αν το The Days of Abandonment θα προηγηθεί και πότε θα το δούμε.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Natalie Portman καταρρέει όταν την παρατάει ο σύζυγός της, στη νέα ταινία της HBO Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top