F Το Apple TV+ θα έχει το πρώτο λόγο σε όλες τις προσεχείς τηλεοπτικές παραγωγές της Natalie Portman! - FilmBoy Το Apple TV+ θα έχει το πρώτο λόγο σε όλες τις προσεχείς τηλεοπτικές παραγωγές της Natalie Portman! - FilmBoy
  • Latest News

    Το Apple TV+ θα έχει το πρώτο λόγο σε όλες τις προσεχείς τηλεοπτικές παραγωγές της Natalie Portman!


    Εδώ και περίπου μια δεκαετία, η Natalie Portman, όπως συχνά συνηθίζεται με καταξιωμένους ηθοποιούς, έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της και πίσω από τη κάμερα, συμμετέχοντας και ως παραγωγός σε διάφορες ταινίες, χωρίς να περιορίζεται σε αυτές που η ίδια συμμετέχει.

    Προσφάτως "επισημοποίησε" αυτή της την ιδιότητα ιδρύοντας με την συνεργάτιδα και έμπειρη παραγωγό Sophie Mas (Ad Astra, Call Me by Your Name) την εταιρία παραγωγής MountainA, η οποία ανακοίνωσε και την πρώτη της τηλεοπτική παραγωγή Lady in the Lake, στην οποία θα συμπρωταγωνιστούν οι Portman με την Lupita Nyong’o.

    Η σειρά βρισκόταν σε αναζήτηση τηλεοπτικής στέγης και φαίνεται πως αυτή οδήγησε σε ένα πολύ ενδιαφέρον deal, με το Apple TV+ να κλείνει πολυετή συμφωνία με την MountainA ώστε να έχει το first look σε όλες τις προσεχείς τηλεοπτικές παραγωγές της εταιρίας, μεταξύ των οποίων φυσικά και του Lady of the Lake.

    Αυτή η συμφωνία ταυτόχρονα προσφέρει κύρος στην streaming πλατφόρμα της Apple αφού βάζει στη βιτρίνα του το βαρύ όνομα της Natalie Portman, αλλά και από την άλλη, οι μεγάλες οικονομικές πλάτες του κολοσσού θα δώσουν αρκετή ελευθερία στη νεοϊδρυθείσα εταιρία.
    Αναμένουμε με ανυπομονησία τα επόμενα τους βήματα...

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το Apple TV+ θα έχει το πρώτο λόγο σε όλες τις προσεχείς τηλεοπτικές παραγωγές της Natalie Portman! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top