F Drunk Bus trailer: Τι σχέση μπορεί να έχει ένας δειλός απογοητευμένος φοιτητής με έναν τεράστιο τρομακτικό Σαμοανό; - FilmBoy Drunk Bus trailer: Τι σχέση μπορεί να έχει ένας δειλός απογοητευμένος φοιτητής με έναν τεράστιο τρομακτικό Σαμοανό; - FilmBoy
  • Latest News

    Drunk Bus trailer: Τι σχέση μπορεί να έχει ένας δειλός απογοητευμένος φοιτητής με έναν τεράστιο τρομακτικό Σαμοανό;


    Ο Michael μόλις αποφοίτησε όμως τα σχέδιά του εκτροχιάζονται όταν η κοπέλα του τον παρατάει για μια δουλειά στη Νέα Υόρκη. 
    Απογοητευμένος και χωρίς στόχους, ο Michael γίνεται οδηγός του κολεγιακού λεωφορείου, πέφτοντας συχνά θύμα των πιωμένων συμφοιτητών που του κάνουν τη βάρδια δύσκολη. 
    Μέχρι που στη ζωή του μπαίνει ο Pineapple, ένας τρομακτικός 140 κιλών punk-rock Σαμοανός που αναλαμβάνει τη φύλαξη του λεωφορείου, με τους δύο να καταλήγουν να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι!

    Το Drunk Bus έκανε παγκόσμια πρεμιέρα το περασμένο Οκτώβριο στο San Diego International Film Festival, όπου πήρε πολύ καλές κριτικές, με την FilmRise να εξασφαλίζει τα δικαιώματα διανομής και να το βγάζει σε digital και στα τέλη Μαΐου.

    Σεναριογράφος της ταινίας είναι ο πρωτοεμφανιζόμενος Chris Molinaro με το δίδυμο John Carlucci & Brandon LaGanke να σκηνοθετεί.
    Πρωταγωνιστούν οι Charlie Tahan (The Land of Steady Habits), Kara Hayward (Manchester by the Sea), Pineapple Tangaroa (Song to Song) και Sarah Mezzanotte.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Drunk Bus trailer: Τι σχέση μπορεί να έχει ένας δειλός απογοητευμένος φοιτητής με έναν τεράστιο τρομακτικό Σαμοανό; Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top