F Comic-Con 2019: Η Marvel ανοίγει τα χαρτιά της και αποκαλύπτει τις 11 νέες ταινίες στο MCU! - FilmBoy Comic-Con 2019: Η Marvel ανοίγει τα χαρτιά της και αποκαλύπτει τις 11 νέες ταινίες στο MCU! - FilmBoy
  • Latest News

    Comic-Con 2019: Η Marvel ανοίγει τα χαρτιά της και αποκαλύπτει τις 11 νέες ταινίες στο MCU!



    Έχουν υπάρξει αρκετές χρονιές που τα Marvel Studios έχουν επιλέξει να απέχουν από το San Diego Comic Con, όμως όταν εμφανίζονται στο Hall H είναι σίγουρο πως φέρνουν μαζί τους μια βαλίτσα εκπλήξεις και φέτος αυτή η βαλίτσα δεν ήταν απλά γεμάτη αλλά παραφουσκωμένη! 

    Πάμε να την ανοίξουμε...

    Η 4η φάση του MCU θα περιλαμβάνει (αρχικά) τις παρακάτω πέντε ταινίες:



    Black Widow (1η Μαΐου 2020)


    Η μόνη ταινία που είχε επίσημα επιβεβαιωθεί μιας και τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει εδώ και βδομάδες.
    Η Scarlett Johansson, παρότι βασικό μέλος των Avengers από την αρχή, παίρνει για πρώτη φορά τη σκυτάλη.. έστω και μετά θάνατον! 

    Η ταινία τοποθετείται χρονικά μετά το Captain America: Civil War, όμως μάλλον θα πρέπει να θεωρούνται σίγουρες και κάποιες πιο prequel αναφορές όπως τα πολυσυζητημένα γεγονότα στη Βουδαπέστη.

    Το σενάριο έχουν γράψει οι Jac Schaeffer (The Hustle) και Ned Benson (The Disappearance of Eleanor Rigby), με την Cate Shortland (Berlin Syndrome) να βρίσκεται στη καρέκλα του σκηνοθέτη. 
    Συμπρωταγωνιστούν οι David Harbour (Hellboy), Florence Pugh (Midsommar), O-T Fagbenle (The Handmaid's Tale), Rachel Weisz (The Favourite) και Ray Winstone (King of Thieves).


    The Eternals (6 Νοεμβρίου 2020)


    Οι Eternals σύμφωνα με το κόμικ του Jack Kirby, είναι αρχαίες θεϊκές οντότητες που δημιουργήθηκαν μετά από πειράματα των Celestials στους γήινους Νεάντερταλ, είναι άτρωτοι, αθάνατοι και έχουν και μια.. ιδιαίτερη σχέση με την ελληνική μυθολογία!

    Το σενάριο έχουν γράψει οι Matthew & Ryan Firpo και ανέλαβε να το σκηνοθετήσει η Chloé Zhao (The Rider).
    Πρωταγωνιστούν οι Angelina Jolie (By the Sea), Richard Madden (Rocketman), Kumail Nanjiani (Stuber), Salma Hayek (The Hummingbird Project), Brian Tyree Henry (Child's Play), Dong-seok Ma (Train to Busan), Lauren Ridloff (The Walking Dead) και η μικρή Lia McHugh (The Lodge).

    Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (12 Φεβρουαρίου 2021)


    Ο πρώτος Ασιάτης υπερήρωας έρχεται! 
    Ο Shang-Chi είναι μια δημιουργία του Steve Englehart, είναι μάστερ των πολεμικών τεχνών και η υπερδύναμή του είναι να μπορεί να "αντιγράφει" τον εαυτό του αμέτρητες φορές! 
    Η ήρωας ξεκίνησε ως γιος του ξακουστού Fu Manchu, όμως αυτή η λεπτομέρεια με τα χρόνια διαγράφηκε.

    Το σενάριο γράφει ο Dave Callaham (The Expendables) και θα το σκηνοθετήσει ο Destin Daniel Cretton (The Glass Castle). 

    Το πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει ο Simu Liu (Taken-tv) και δίπλα του θα δούμε τους Awkwafina (Crazy Rich Asians) και τον μεγάλο Tony Leung (Red Cliff).


    Doctor Strange in the Multiverse of Madness (7 Μαΐου 2021)


    Αφού γνωρίσουμε τους νέους, ώρα να επιστρέψουμε και στους παλιούς, με τον Benedict Cumberbatch να ξαναφοράει τη μπέρτα του Doctor Strange και τον σκηνοθέτη Scott Derrickson να μας υπόσχεται τη πρώτη πραγματικά horror ταινία του MCU
    Αμφιβάλλουμε αλλά τέσπα...

    Δίπλα του δε ξέρουμε ακόμα ποιους από τους συμπρωταγωνιστές του της πρώτης ταινίας θα δούμε, όμως θα έχουμε μια έκπληξη, με την Elizabeth Olsen aka Scarlet Witch να έχει βασικό ρόλο.


    Thor: Love and Thunder (5 Νοεμβρίου 2021)



    Και ολοκληρώνουμε με την 4η ταινία Thor που θα έχει υπότιτλο Love and Thunder, με τον Taika Waititi να κρατάει και πάλι τα ηνία και τους Chris Hemsworth και Tessa Thompson να πρωταγωνιστούν. 
    Κι εδώ η Marvel μας επιφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη, με την Natalie Portoman να επιστρέφει στη σειρά και μάλιστα στο ρόλο του... θηλυκού Thor με το mjolnir στο χέρι!


    Μπορεί η 4η φάση του MCU να ολοκληρώνεται εδώ, όμως ο Kevin Feige επιβεβαίωσε πως ήδη βρίσκονται στα σκαριά τα Black Panther 2, Captain Marvel 2 και Guardians of the Galaxy Vol. 3 ως μέρος της 5ης φάσης!

    Και εκεί που λες, οκ τα είδα όλα, σκάει η τριπλή βόμβα, με την επιβεβαίωση της προσθήκης των Fantastic Four και των Mutants (των X-Men ντε!) στο MCU αλλά και τη νέα ταινία Blade, στην οποία θα πρωταγωνιστεί ο βραβευμένος με Όσκαρ Mahershala Ali!




    Ε τι άλλο θέλετε!

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Comic-Con 2019: Η Marvel ανοίγει τα χαρτιά της και αποκαλύπτει τις 11 νέες ταινίες στο MCU! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top