F Ο Ryan Gosling χάνει τη μνήμη του στη νέο φιλμ-νουάρ από τον σκηνοθέτη του Anomalisa - FilmBoy Ο Ryan Gosling χάνει τη μνήμη του στη νέο φιλμ-νουάρ από τον σκηνοθέτη του Anomalisa - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Ryan Gosling χάνει τη μνήμη του στη νέο φιλμ-νουάρ από τον σκηνοθέτη του Anomalisa


    Ήταν ατυχίες, κακός προγραμματισμός ή απλά επιλογή ώστε να επικεντρωθεί στην οικογένειά του; 
    Κανείς δεν ξέρει ακριβώς, όμως ό,τι απ' τα τρία κι αν ισχύει, το γεγονός είναι πως κοντεύουν τρία χρόνια από τη τελευταία φορά που είδαμε τον Ryan Gosling στην οθόνη στο First Man.

    Το σίγουρο είναι πως αυτή η αποχή δεν οφείλεται σε έλλειψη προτάσεων, με τον Καναδό ηθοποιό να έχει συμφωνήσει να βρίσκεται στο cast τουλάχιστον 6 ταινιών που βρίσκονται στα σκαριά, χωρίς ωστόσο καμία απ' αυτές να έχει προχωρήσει τη παραγωγή της, μεταξύ των οποίων το The Wolfman του Leigh Whannell και το The Gray Man των αφων Russo.

    Σε αυτές φαίνεται ότι προστίθεται ακόμα μία αφού σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο Ryan Gosling θα είναι ο πρωταγωνιστής της φιλμ-νουάρ The Actor.

    Η ταινία βασίζεται στο μυθιστόρημα Memory του Donald E. Westlake (Parker, Payback) με την ιστορία να μας πηγαίνει στην Αμερική της δεκαετίας του '50 και τον Gosling να υποδύεται τον Paul Cole, έναν Νεοϋορκέζο ηθοποιό που πέφτει θύμα άγριου ξυλοδαρμού και ξυπνάει σε μια μικρή πόλη του Ohio χωρίς καμία μνήμη για το ποιος είναι και πως βρέθηκε εκεί.
    Τη σεναριακή διασκευή έγραψε κάποιος Stephen Cooney μαζί με τον σκηνοθέτη Duke Johnson του Anomalisa.

    Κανείς δε ξέρει ποια απ' όλες αυτές τις ταινίες θα μπει πρώτη για γυρίσματα, όμως κάτι μου λέει πως αν γίνει η αρχή, θα βαρεθούμε να τον βλέπουμε!

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Ryan Gosling χάνει τη μνήμη του στη νέο φιλμ-νουάρ από τον σκηνοθέτη του Anomalisa Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top