F Chad trailer: Η σχολική ζωή ενός 15χρονου αγοριού από το Ιράν είναι αρκετά δύσκολη... ειδικά αν το υποδύεται μια 40χρονη γυναίκα! - FilmBoy Chad trailer: Η σχολική ζωή ενός 15χρονου αγοριού από το Ιράν είναι αρκετά δύσκολη... ειδικά αν το υποδύεται μια 40χρονη γυναίκα! - FilmBoy
  • Latest News

    Chad trailer: Η σχολική ζωή ενός 15χρονου αγοριού από το Ιράν είναι αρκετά δύσκολη... ειδικά αν το υποδύεται μια 40χρονη γυναίκα!


    Μέλος της ομάδας του Saturday Night Live εδώ και μια δεκαετία, η Ιρανή Nasim Pedrad είναι μια αρκετά αναγνωρίσιμη φυσιογνωμία κυρίως μέσα από τις guest εμφανίσεις της γνωστές κωμικές σειρές.

    Πριν δύο περίπου χρόνια, η Pedrad παρουσίασε στο TBS την ιδέα της για μια νέα κωμική σειρά που θα είχε ως βασικό χαρακτήρα ένα 15χρονο αγόρι ονόματι Chad, περσικής καταγωγής που μόλις ξεκίνησε το λύκειο και προσπαθεί να γίνει αγαπητό, όμως οι προσπάθειές του να "κολλήσει" στα διάσημα παιδιά του σχολείου πέφτουν συνεχώς στο κενό.

    Η σειρά πήρε το ok, με την Pedrad να έχει τον απόλυτο έλεγχο ως σεναριογράφος, παραγωγός αλλά και... πρωταγωνιστής, υποδυόμενη η ίδια το 15χρονο αγόρι!
    Συμπρωταγωνιστούν οι Ella Mika (Birds of Prey), Saba Homayoon, Paul Chahidi (Britannia) και Alexa Loo.

    Η σειρά καθυστέρησε αρκετά να μπει στο πρόγραμμα του καναλιού, χαρακτηριστικό είναι ότι το πρώτο teaser βγήκε ένα χρόνο πριν, όμως έφτασε η ώρα του με το Chad να κάνει πρεμιέρα στις 6 Απριλίου.
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Chad trailer: Η σχολική ζωή ενός 15χρονου αγοριού από το Ιράν είναι αρκετά δύσκολη... ειδικά αν το υποδύεται μια 40χρονη γυναίκα! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top