F Home Economics trailer: Τα χρήματα χωρίζουν, όμως η οικογένεια ενώνει στη νέα τηλεοπτική κομεντί με τον Topher Grace - FilmBoy Home Economics trailer: Τα χρήματα χωρίζουν, όμως η οικογένεια ενώνει στη νέα τηλεοπτική κομεντί με τον Topher Grace - FilmBoy
  • Latest News

    Home Economics trailer: Τα χρήματα χωρίζουν, όμως η οικογένεια ενώνει στη νέα τηλεοπτική κομεντί με τον Topher Grace


    Τον γνωρίσαμε στο That 70s Show από το οποίο μάλιστα αποχώρησε στη προτελευταία σεζόν για να επικεντρωθεί στη κινηματογραφική του καριέρα αφού μόλις είχε κερδίσει το ρόλο του Venom στο Spider-Man 3
    Τα πράγματα δεν πήγαν ακριβώς όπως τα περίμενε και 20φεύγα χρόνια μετά, ο Topher Grace επιστρέφει στην ελεύθερη τηλεόραση με τη νέα οικογενειακή κωμική σειρά Home Economics.

    Η ιστορία μας συστήνει την οικογένεια Hayworth και τα τρία κατά τ' άλλα αγαπημένα αδέρφια, Tom, Sarah και Connor, με τον καθένα να έχει φτιάξει τη δική του οικογένεια όμως υπάρχει κάτι ανάμεσά τους που τους χωρίζει, τα χρήματα. 
    Ο μεγαλύτερος Tom είχε μια άνετη ζωή όμως οι πρόσφατες επαγγελματικές αποτυχίες των έχουν φτάσει στα όρια τη χρεωκοπίας, η μεσαία Sarah ζει σε μια τρύπα και με το ζόρι τα βγάζει πέρα, ενώ ο μικρός Connor κυριολεκτικά δεν ξέρει τι έχει! 
    Όλοι έχουν τα προβλήματά τους και όσο τα χρήματα τους χωρίζουν, η οικογένεια τους ενώνει...

    Δημιουργοί της σειράς είναι οι John Aboud & Michael Colton (Penguins of Madagascar) με την ιστορία να είναι εμπνευσμένη από τη πραγματική ζωή του δεύτερου.

    Δίπλα στον Topher Grace που συμμετέχει και ως executive producer, βρίσκουμε τους Caitlin McGee (Bluff City Law) και Jimmy Tatro (American Vandal).

    Το Home Economics θα κάνει πρεμιέρα στο ABC στις 7 Απριλίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Home Economics trailer: Τα χρήματα χωρίζουν, όμως η οικογένεια ενώνει στη νέα τηλεοπτική κομεντί με τον Topher Grace Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top