F Ο Rian Johnson ετοιμάζει τη πρώτη του τηλεοπτική σειρά με πρωταγωνίστρια την Natasha Lyonne! - FilmBoy Ο Rian Johnson ετοιμάζει τη πρώτη του τηλεοπτική σειρά με πρωταγωνίστρια την Natasha Lyonne! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Rian Johnson ετοιμάζει τη πρώτη του τηλεοπτική σειρά με πρωταγωνίστρια την Natasha Lyonne!


    Μπορεί αυτή τη στιγμή στα συρτάρια του να περιμένουν οι μισογραμμένες σελίδες των σεναρίων της νέας τριλογίας Star Wars και του Knives Out 2, όμως φαίνεται πως ο Rian Johnson έχει άλλες προτεραιότητες, βάζοντας μπρος τη πρώτη του τηλεοπτική σειρά με τίτλο Poker Face.

    Ο Johnson όχι μόνο θα γράψει το σενάριο αλλά θα σκηνοθετήσει και τα 10 επεισόδια της, έχοντας δώσει το πρωταγωνιστικό ρόλο στην Natasha Lyonne του Russian Doll.

    Παρότι δεν έχουν δοθεί επίσημες πληροφορίες σχετικά με την ιστορία της, ο Johnson σε δήλωσή του ανέφερε όταν είναι ενθουσιασμένος που θα ασχοληθεί με το είδος του διασκεδαστικού μυστηρίου, το οποίο παρακολουθούσε μεγαλώνοντας, ενώ ένα tweet με φωτογραφίες από το επιτραπέζιο παιχνίδι Columbo, αφήνει εμμέσως πλην σαφώς να εννοηθεί ότι το Poker Face, αν δεν είναι κάποιου είδος sequel της θρυλικής αστυνομικής σειράς των 70's, σίγουρα θα είναι εμπνευσμένο από αυτή.

    Τη παραγωγή έχει αναλάβει η NBCUniversal, με τη σειρά να έχει κλείσει θέση στη streaming υπηρεσία Peacock.
    Αναμένουμε με ανυπομονησία...

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Rian Johnson ετοιμάζει τη πρώτη του τηλεοπτική σειρά με πρωταγωνίστρια την Natasha Lyonne! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top