F Ο σκηνοθέτης του Godzilla Vs Kong βάζει μπρος τη πρώτη κινηματογραφική ταινία των ThunderCats! - FilmBoy Ο σκηνοθέτης του Godzilla Vs Kong βάζει μπρος τη πρώτη κινηματογραφική ταινία των ThunderCats! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο σκηνοθέτης του Godzilla Vs Kong βάζει μπρος τη πρώτη κινηματογραφική ταινία των ThunderCats!


    Παρότι είχε διάρκεια μόλις 130 επεισόδια (αριθμός σχετικά μικρός για σειρά κινουμένων σχεδίων) οι ThunderCats των Tobin Wolf και Leonard Starr άφησαν ανεξίτηλα το στίγμα τους στους πιτσιρικάδες που μεγάλωσαν τη δεκαετία του 80 και του 90.

    Η πρωτότυπη σειρά είχε ως πρωταγωνιστές μια φυλή ανθρωπόμορφων αιλουροειδών με ηγέτη τον Lion-O που αναγκάστηκαν να αφήσουν τον πλανήτη τους, τη Thundera μετά από τη καταστροφική επίθεση των μεταλλαγμένων της Plun-Darr και να βρουν καταφύγιο στη Τρίτη Γη όπου έρχονται αντιμέτωποι με τον Mumm-Ra τον Αιώνιο.

    Δύο animated τηλεοπτικές αναβιώσεις το 2011 και το 2020 δεν αξίζουν περαιτέρω αναφοράς, με το όνειρο μιας κινηματογραφικής διασκευής να αναπτερώνεται κάθε τόσο από διάφορες φήμες που ήθελαν διάφορους καλλιτέχνες να εμπλέκονται, χωρίς όμως ουσιαστικά καμία εξέλιξη πέραν κάποιων spec scripts.

    Να σου όμως που η Warner Bros φαίνεται πως ενθουσιάστηκε τόσο με τα αποθεωτικά previews του Godzilla Vs Kong που αποφάσισε να δώσει το πράσινο φως στον σκηνοθέτη του να πραγματοποιήσει το όνειρό του.

    Όπως χαρακτηριστικά είχε αποκαλύψει, σε ηλικία μόλις 10 ετών, ο Adam Wingard είχε γράψει ένα σενάριο 272 σελίδων (!!) για μια κινηματογραφική ταινία ThunderCats, κάτι που μας κάνει να αντιληφθούμε το level του fanboy-ισμού του, χωρίς αυτό φυσικά να είναι απαραίτητα καλό.

    Η ταινία θα είναι υβριδική με κάποια στοιχεία live-action αλλά οι χαρακτήρες θα είναι μια μίξη cgi και cartoon, άμεσα επηρεασμένοι από την όψη τους στην πρωτότυπη σειρά.
    Το σενάριο θα γράψει ο Wingard μαζί με τον μόνιμο συνεργάτη του Simon Barrett.

    Θα μου επιτρέψετε να κρατάω μικρό καλάθι, κατ' αρχάς γιατί ακόμα δεν έχουμε δει το Godzilla Vs Kong για να επιβεβαιώσουμε τις πρώτες κριτικές, και κατά δεύτερον γιατί ο Wingard μας έχει δώσει ΜΕΓΑΛΕΣ φλόμπες όπως τα πρόσφατα Blair Witch και Death Note, με την -μέχρι σήμερα- αντικειμενικά καλύτερή του ταινία, το The Guest, να μην είναι και κάτι... αμάν αμάν!

    Ελπίζουμε ο Wingard να μην μας απογοητεύσει γιατί θα τον πάρει ο... Mumm-Ra!

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο σκηνοθέτης του Godzilla Vs Kong βάζει μπρος τη πρώτη κινηματογραφική ταινία των ThunderCats! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top