F Calm with Horses trailer: Δύο φίλοι πνίγονται στη βρωμιά του υποκόσμου στο νέο ιρλανδικό δραματικό θρίλερ - FilmBoy Calm with Horses trailer: Δύο φίλοι πνίγονται στη βρωμιά του υποκόσμου στο νέο ιρλανδικό δραματικό θρίλερ - FilmBoy
  • Latest News

    Calm with Horses trailer: Δύο φίλοι πνίγονται στη βρωμιά του υποκόσμου στο νέο ιρλανδικό δραματικό θρίλερ



    Ο Douglas Armstrong είναι ένας πρώην μποξέρ που πια εργάζεται ως μπράβος της αδίστακτης συμμορίας των Devers, έτοιμος να σπάσει στο ξύλο όποιον του υποδείξουν. 
    Στην ίδια συμμορία ανήκει και ο παιδικός του φίλος Dympna. 
    Ο Douglas προσπαθεί να ισορροπήσει μεταξύ του κόσμου της βίας και της παρανομίας αλλά και της οικογένειάς του μιας και στο σπίτι τον περιμένει η Ursula και ο μικρός γιος τους Jack. 
    Τα πράγματα αγριεύουν όταν η συμμορία τον διατάζει για πρώτη φορά να σκοτώσει κάποιον και εκεί ο Douglas φτάνει στα όριά του με την αφοσίωσή του να κλονίζεται.



    Το Calm with Horses είναι η παρθενική ταινία του Nick Rowland που μέχρι σήμερα μας είχε δώσει κάποια shorts και κάποια επεισόδια τηλεοπτικών σειρών.

    Πρωταγωνιστούν οι Cosmo Jarvis (Lady Macbeth), Barry Keoghan (American Animals), Ned Dennehy (Mandy) και Niamh Algar.

    Η ταινία έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Toronto το Σεπτέμβριο και το Μάρτιο θα βγει στις αίθουσες της Βρετανίας. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Calm with Horses trailer: Δύο φίλοι πνίγονται στη βρωμιά του υποκόσμου στο νέο ιρλανδικό δραματικό θρίλερ Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top