F Happiest Season trailer: Kristen Stewart & Mackenzie Davis σε μια αναπάντεχα gay Χριστουγεννιάτικη ρομαντική κομεντί - FilmBoy Happiest Season trailer: Kristen Stewart & Mackenzie Davis σε μια αναπάντεχα gay Χριστουγεννιάτικη ρομαντική κομεντί - FilmBoy
  • Latest News

    Happiest Season trailer: Kristen Stewart & Mackenzie Davis σε μια αναπάντεχα gay Χριστουγεννιάτικη ρομαντική κομεντί


    Ακόμα κι εγώ που είμαι από τους ένθερμους υποστηρικτές της, δε μπορώ να μη παραδεχτώ πως η ιδιαίτερη deadpan φυσιογνωμία της την περιορίζει σε συγκεκριμένους ρόλους. Έτσι λοιπόν, η Kristen Stewart ήταν το τελευταίο πρόσωπο που μπορούσα να φανταστώ να πρωταγωνιστεί σε μια feelgood χριστουγεννιάτικη αισθηματική κομεντί σαν το Happiest Season!

    Η Abby και η Harper είναι τρελά ερωτευμένες και έτοιμες για το επόμενο βήμα. Το μόνο που μένει είναι η Abby να γνωρίσει την οικογένεια της Harper και οι Χριστουγεννιάτικες γιορτές μοιάζουν εξαιρετική αφορμή. Με τη μόνη λεπτομέρεια πως η οικογένεια δεν έχει ιδέα πως η Harper είναι λεσβία και εκείνη δεν είναι έτοιμη να τους το αποκαλύψει φοβούμενη πως θα τους χάσει. Έτσι παρουσιάζει την Abby ως... ορφανή φιλοξενούμενη, με τα αναμενόμενα ευτράπελα.

    Το Happiest Season είναι η νέα ταινία της γνωστότερης ως ηθοποιού Clea DuVall (The Intervention) και πρωταγωνιστούν οι Kristen Stewart (Underwater), Mackenzie Davis (Irresistible), Aubrey Plaza (Child's Play), Alison Brie (The Rental), Dan Levy (Admission), Mary Steenburgen (Last Vegas), Victor Garber (Dark Waters).

    Το Happiest Season θα ανέβει στο Hulu στις 25 Νοεμβρίου. Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Happiest Season trailer: Kristen Stewart & Mackenzie Davis σε μια αναπάντεχα gay Χριστουγεννιάτικη ρομαντική κομεντί Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top