F Η MGM ανέστησε τη κινηματογραφική βιογραφία της Peggy Lee με δυνατό δίδυμο σκηνοθέτη-πρωταγωνίστριας! - FilmBoy Η MGM ανέστησε τη κινηματογραφική βιογραφία της Peggy Lee με δυνατό δίδυμο σκηνοθέτη-πρωταγωνίστριας! - FilmBoy
  • Latest News

    Η MGM ανέστησε τη κινηματογραφική βιογραφία της Peggy Lee με δυνατό δίδυμο σκηνοθέτη-πρωταγωνίστριας!


    Οι μουσικές γνώσεις μου είναι ιδιαίτερα περιορισμένες όμως το όνομα της Peggy Lee σίγουρα δεν μου είναι άγνωστο, έστω κι αν δυσκολεύομαι να σκεφτώ άλλο της τραγούδι πέραν των Fever και Why Don't You Do Right.

    Τέσσερις γάμοι, αμέτρητες επιτυχίες και βραβεία, τόσο πίσω από το μικρόφωνο αλλά και στη μεγάλη οθόνη, η γεμάτη ζωή της Peggy Lee έφτασε στο τέλος της το 2002 και δεν είναι τυχαίο πως μόλις λίγα χρόνια αργότερα, η Fox 2000 έβαλε μπρος τη κινηματογραφική της βιογραφία με την Nora Ephron στο τιμόνι. 
    Ο πρόωρος θάνατος τη σκηνοθέτιδας το 2012 έβαλε το project στον πάγο, όχι όμως και στον κάλαθο των αχρήστων, με την MGM να αναλαμβάνει τα ηνία του και να δείχνει έτοιμη να το τρέξει, έχοντας ήδη κλείσει τα τρία βασικότερα συστατικά του.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Deadline, το νέο σενάριο του φιλμ που θα τιτλοφορείται Fever θα γράψει ο Doug Wright (Quills) με τον Todd Haynes (Dark Waters) να αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία και την Michelle Williams (After the Wedding) τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

    Στη παραγωγή θα βρίσκεται η Reese Witherspoon, που ήταν και η πρωταγωνίστρια όταν το project βρισκόταν στα χέρια της Ephron, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον να συμμετέχει ως executive producer έχει εκφράσει η εκκεντρική τραγουδίστρια Billie Eilish, η οποία είχε δηλώσει πως η Peggy Lee ήταν πηγή έμπνευσης για τη μουσική της.

    Παρότι δεν έχουν πέσει ακόμα οι επίσημες υπογραφές, το Fever έχει ήδη κλείσει παγκόσμια διανομή μέσω της νέας United Artists, έτσι είναι ασφαλές να υποθέσουμε πως η ταινία δεν θα αργήσει να φτάσει στις αίθουσες.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η MGM ανέστησε τη κινηματογραφική βιογραφία της Peggy Lee με δυνατό δίδυμο σκηνοθέτη-πρωταγωνίστριας! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top