F Mortal Kombat trailer: Get over here! Ο James Wan παρουσιάζει το reboot του θρυλικού video-game adaptation! - FilmBoy Mortal Kombat trailer: Get over here! Ο James Wan παρουσιάζει το reboot του θρυλικού video-game adaptation! - FilmBoy
  • Latest News

    Mortal Kombat trailer: Get over here! Ο James Wan παρουσιάζει το reboot του θρυλικού video-game adaptation!


    Μπορεί ουσιαστικά κανένα video-game adaptation να μην είναι πραγματικά καλή ταινία ταινία, όμως τη δεκαετία του 90, η κατάσταση βρισκόταν πραγματικά σε άλλο level με τις εν λόγω διασκευές να μην είναι μέτριες, να μην είναι κακές, να είναι τρισάθλιες σε βαθμό που γινόταν ένοχα απολαυστικες!

    Μία απ' αυτές ήταν και το Mortal Kombat (1995) του Paul W. S. Anderson που διασκέδασε μέχρι ελέους άπειρους έφηβους που έφταναν σε οργασμό βλέποντας τους χαρακτήρες-μαχητές του αγαπημένου τους beat-em-up να ζωντανεύουν στη μεγάλη οθόνη, ενώ κανείς, κανείς, ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να ξεχάσει το επικό score του George S. Clinton.

    Το κινηματογραφικό σκέλος του franchise ολοκληρώθηκε νωρίς, με το sequel να απογοητεύει και τους πιο "καμένους" οπαδούς του πρώτου φιλμ, όμως τα βιντεοπαιχνίδια συνέχισαν να βγαίνουν ακατάπαυστα, κρατώντας το ip ζωντανό γεννώντας από κόμικς μέχρι τηλεοπτικές σειρές.

    Και να 'σου που κάπου εκεί γύρω στο 2010, ο Kevin Tancharoen (Fame) επανέφερε τον τίτλο στην επικαιρότητα με ένα short με τίτλο Mortal Kombat: Rebirth που παρουσίασε στη Warner Bros καταφέρνοντας να την πείσει να του δώσουν ένα budget γύρω στα 40-50 εκατομμύρια δολάρια για να το ολοκληρώσει. 
    Τρία χρόνια αργότερα, το project κατέρρευσε αφού ήταν αδύνατο να ολοκληρωθεί σε αυτό το κόστος, όμως η σπίθα είχε ανάψει.

    Το 2015 λοιπόν, τη σκυτάλη πήρε ο μέγας James Wan, ο οποίος ανέλαβε τη παραγωγή του reboot, προσλαμβάνοντας τους πρωτοεμφανιζόμενους Greg Russo και Simon McQuoid να γράψουν το σενάριο και να σκηνοθετήσουν το φιλμ, αντίστοιχα.

    Παρότι η παραγωγή πήρε το χρόνο της για να ολοκληρωθεί, το νέο φιλμ με τον πρωτότυπο τίτλο Mortal Kombat είναι έτοιμο και θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Απριλίου ταυτόχρονα στις αίθουσες και στο HBO Max.

    Αν μπείτε στον κόπο να ψάξετε τη σύνοψη τη πλοκής, προφανώς δεν έχετε ιδέα τι εστί MK...δεκαπέντε τυπάδες δέρνονται, τι δεν καταλαβαίνεις;

    Κεντρικό πρόσωπο του ensemble cast είναι ο Josh Lawson (Bombshell) με τους Hiroyuki Sanada (Life), Joe Taslim (Star Trek Beyond), Tadanobu Asano (Midway), Lewis Tan (Deadpool 2), Ludi Lin (Aquaman), Chin Han (Skyscraper) και Jessica McNamee (The Meg) να τον συνοδεύουν.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Mortal Kombat trailer: Get over here! Ο James Wan παρουσιάζει το reboot του θρυλικού video-game adaptation! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top