F The Meg trailer: Ο Jason Statham τα βάζει με γιγαντιαίο προϊστορικό καρχαρία! - FilmBoy The Meg trailer: Ο Jason Statham τα βάζει με γιγαντιαίο προϊστορικό καρχαρία! - FilmBoy
  • Latest News

    The Meg trailer: Ο Jason Statham τα βάζει με γιγαντιαίο προϊστορικό καρχαρία!


    Το 1997, ο κύριος Steve Alten έβγαλε σε κυκλοφορία τη sci-fi νουβέλα Meg: A Novel of Deep Terror, ένα kaiju βίπερ ουσιαστικά, που αναβίωνε το προϊστορικό γιγαντιαίο καρχαρία Μεγαλόδοντα. 
    Δεν το έχω διαβάσει για να ξέρω πόσο καλό μπορεί να είναι, όμως πούλησε τρελά και οδήγησε στη κυκλοφορία 6 sequels!

    Οι προσπάθειες κινηματογραφικής του διασκευής ξεκίνησαν άμεσα, με πολλούς παραγωγούς και σκηνοθέτες να περνούν, έστω και φιλολογικά, από τη καρέκλα του, μεταξύ των οποίων ο Guillermo Del Toro, ο Jan de Bont και πιο πρόσφατα ο Eli Roth.

    Φαίνεται ότι αυτό που χρειαζόταν ήταν η στήριξη εξ ανατολάς, με την κινεζική Gravity Pictures να αναλαμβάνει τη συμπαραγωγή μαζί με την Warner Bros, και το project να μπαίνει επιτέλους στον ίδιο δρόμο.

    Σύμφωνα με το στόρι, ένας πλωτός ερευνητικός σταθμός 320 χιλιόμετρα στα ανοιχτά της Κίνας, δέχεται επίθεση από έναν τεράστιο καρχαρία, με αποτέλεσμα να βυθιστεί, και τώρα είναι στο χέρι του δύτη Jonas Taylor να βγάλει το προσωπικό με ασφάλεια στην επιφάνεια, ενώ προσπαθεί να αποφύγει τις επιθέσεις του Μεγαλόδοντα.

    Το σενάριο πέρασε από αρκετά χέρια, μεταξύ των οποίων και των Dean Georgaris (The Manchurian Candidate), Erich Hoeber & Jon Hoeber (RED) και James Vanderbilt (Independence Day: Resurgence), με τον Jon Turteltaub (The Sorcerer's Apprentice) να είναι εκείνος που τελικά ανέλαβε να το σκηνοθετήσει.
    Πρωταγωνιστούν οι Jason Statham, Li Bingbing, Rainn Wilson, Ruby Rose, Winston Chao, Cliff Curtis και Ólafur Darri Ólafsson.

    Όλοι ξέρουμε τι να περιμένουμε από το The Meg, όμως το trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα, κάπως μας μπέρδεψε με το υπερβολικά σοβαρό ύφος του και την άσχετη μουσική επένδυση.
    Υπομονή και στα τέλη του καλοκαιριού θα δούμε αν θα είναι μια ένοχη απόλαυση ή απλά ένοχο.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Meg trailer: Ο Jason Statham τα βάζει με γιγαντιαίο προϊστορικό καρχαρία! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top