F Η Apple εξασφάλισε τα δικιαώματα της νέας δραματικής sci-fi ταινίας με την Florence Pugh! - FilmBoy Η Apple εξασφάλισε τα δικιαώματα της νέας δραματικής sci-fi ταινίας με την Florence Pugh! - FilmBoy
  • Latest News

    Η Apple εξασφάλισε τα δικιαώματα της νέας δραματικής sci-fi ταινίας με την Florence Pugh!


    Σε δημοπρασία είχε μπει τις τελευταίες ημέρες το Dolly, το σενάριο των Vanessa Taylor (The Shape of Water) και Drew Pearce (Iron Man 3) με τα στούντιο να κονταροχτυπιούνται για την απόκτησή του και την Apple να καταφέρνει να βγαίνει μεγάλη νικήτρια, χωρίς να αποκαλύπτεται το ποσό που δαπάνησε για να το εξασφαλίσει. 
    Τι είναι όμως το Dolly;

    Οι πληροφορίες που έχουν αποκαλυφθεί είναι ότι πρόκειται για μία δραματική δικαστική ιστορία στην οποία μία ρομποτική κούκλα-σύντροφος σκοτώνει τον ιδιοκτήτη της και προς μεγάλη έκπληξη του κόσμου, όχι μόνο δηλώνει αθώα αλλά ζητάει και δικηγόρο!

    Η ιστορία είναι βασισμένη στην ομότιτλη short story της Elizabeth Bear με την ταλαντούχα Florence Pugh (Little Women) να έχει ήδη κλείσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

    Τυπικά το project δεν έχει πάρει ακόμα το πράσινο φως, μιας και το σενάριο ακόμα γράφεται ενώ δεν έχει βρεθεί και ο/η σκηνοθέτης, αλλά αυτό πιθανότατα δεν θα αργήσει να συμβεί.
    Νεότερα προσεχώς...

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Apple εξασφάλισε τα δικιαώματα της νέας δραματικής sci-fi ταινίας με την Florence Pugh! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top