F Cruella trailer: Η μισόζωη αντι-ηρωίδα μας ξανασυστήνεται ως άλλη Harley Quinn στη prequel live-action διασκεύη της Disney - FilmBoy Cruella trailer: Η μισόζωη αντι-ηρωίδα μας ξανασυστήνεται ως άλλη Harley Quinn στη prequel live-action διασκεύη της Disney - FilmBoy
  • Latest News

    Cruella trailer: Η μισόζωη αντι-ηρωίδα μας ξανασυστήνεται ως άλλη Harley Quinn στη prequel live-action διασκεύη της Disney


    Όταν η Dodie Smith μας σύστησε την Cruella de Vil στο The Hundred and One Dalmatians πριν περίπου 65 χρόνια, δεν θα μπορούσε να φανταστεί πως η κακιασμένη μισόζωη κοκέτα της θα ανακηρυσσόταν σε pop-culture icon. 
    Ακόμα κι αν είχε ονειρευτεί κάτι τέτοιο, σίγουρα δεν περίμενε πως τόσες δεκαετίες αργότερα, η αντι-ηρωίδα της θα αναβίωνε στη μεγάλη οθόνη σε punk-rock έκδοση σαν μια άλλη Harley Quinn!

    Το νέο live-action adaptation της Disney ακολουθεί το δρόμο που χάραξε το Maleficent επινοώντας μια ιστορία σχετικά με το πως θα μπορούσε να ήταν η ζωή της Cruella πριν γίνει όπως όλοι την γνωρίζουμε, με τη ταινία να λειτουργεί ως ανεπίσημο prequel του φιλμ του 1996 με την Glenn Close, η οποία διόλου τυχαία κρύβεται πίσω από τις κάμερες σε ρόλο παραγωγού.

    Το σενάριο του Cruella πέρασε από αρκετά χέρια πριν φτάσει στη τελική του μορφή με την Aline Brosh McKenna (Annie) να δίνει το πρώτο draft, τους Kelly Marcel (Saving Mr. Banks) και Jez Butterworth (Edge of Tomorrow) να το στρώνουν, και τους Dana Fox (Home Before Dark) και Tony McNamara (The Favourite) να παραδίδουν το τελικό script.

    Τη σκηνοθεσία είχε αρχικά αναλάβει ο θεατρικός Alex Timbers, όμως μετά την αποχώρησή του, η Disney κατέληξε στη σίγουρη λύση του δοκιμασμένου Craig Gillespie (The Finest Hours).

    Στο πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκουμε την Emma Stone (Zombieland: Double Tap), ενώ δίπλα της εμφανίζονται οι Emma Thompson (Last Christmas), Joel Fry (Yesterday), Paul Walter Hauser (Da 5 Bloods), Emily Beecham (Little Joe), Mark Strong (Shazam), Kirby Howell-Baptiste (A Dog's Purpose) και ο Αγγλο-Κύπριος Jamie Demetriou (Paddington 2).

    Το Cruella είναι προγραμματισμένο να βγει στις αίθουσες τον Μάιο. 
    Το γεγονός ότι παρότι η πρεμιέρα είναι αρκετά κοντά και η Disney δεν ανακοινώνει μια πιο συγκεκριμένη ημερομηνία, δείχνει πως ακόμα περιμένει να δει αν θα καταφέρει βγει σε ευρεία διανομή ή αν θα ακολουθήσουν κάποια ταυτόχρονη διανομή με το Disney+, κάτι που δυστυχώς φαίνεται πολύ πιθανό.
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Cruella trailer: Η μισόζωη αντι-ηρωίδα μας ξανασυστήνεται ως άλλη Harley Quinn στη prequel live-action διασκεύη της Disney Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top