F Ο Adam Wingard ετοιμάζει το sequel του Face/Off! - FilmBoy Ο Adam Wingard ετοιμάζει το sequel του Face/Off! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Adam Wingard ετοιμάζει το sequel του Face/Off!


    Δεν νομίζω πως υπάρχει οπαδός των ταινιών δράσης που αν έφτιαχνε μία λίστα με τις καλύτερες της δεκαετίας του '90, δεν θα είχε μέσα το επικό Face/Off του John Woo!

    Πριν περίπου ενάμιση χρόνο, έγινε γνωστό πως η Paramount σχεδίαζε το sequel αλλά δε νομίζω πως πολλοί δώσανε ιδιαίτερη σημασία, ίσως δεν θέλαμε και να το πιστέψουμε, ειδικά μαθαίνοντας πως το σενάριο ετοίμαζε ο Oren Uziel των Freaks of Nature, Shimmer Lake και The Cloverfield Paradox.
    Έκτοτε δεν υπήρχε κανένα νεότερο όμως δυστυχώς η σιγή ασυρμάτου έσπασε, με τον Adam Wingard να ρίχνει τη βόμβα.

    Ο σκηνοθέτης των A Horrible Way to Die, You're Next, The Guest, Blair Witch, Death Note και του επερχόμενου Godzilla vs. Kong ανέλαβε τα ηνία του project αναλαμβάνοντας τόσο τη σκηνοθεσία όσο και το σενάριο, μαζί με τον μόνιμο συνεργάτη του Simon Barrett.

    Παρότι αρχικά πάθαμε μια μικρή ανακοπή μιας και τα δημοσιεύματα έλεγαν πως η ταινία θα είναι remake, ευτυχώς ο Wingard ξεκαθάρισε πως σε καμιά περίπτωση δεν θα τολμούσε να αγγίξει το μεγαλείο του πρωτότυπου φιλμ και η ταινία του θα είναι κανονικό sequel.
    Άγνωστο είναι αν το νέο φιλμ θα φέρει πίσω, με κάποιο τρόπο τους John Travolta και Nicolas Cage ή θα έχει νέο cast.

    Χωρίς να έχω δει όλη του φιλμογραφία, και ειδικά το The Guest που θεωρείται και το big break του, δεν έχω μεγάλες ελπίδες, ιδίως βλέποντας πως κατακρεούργησε το πολυαγαπημένο Blair Witch Project με το άθλιο sequel του.

    Όπως λέμε σε τέτοιες περιπτώσεις, αν βγει καλό, όλα καλά, αν όχι, απλά ξεχνάμε την ύπαρξή του.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Adam Wingard ετοιμάζει το sequel του Face/Off! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top