F Body Brokers trailer: Ο γιος του Val Kilmer μπλέκεται σε κύκλωμα εκμετάλλευσης ναρκωμανών στο έξυπνο δραματικό θρίλερ - FilmBoy Body Brokers trailer: Ο γιος του Val Kilmer μπλέκεται σε κύκλωμα εκμετάλλευσης ναρκωμανών στο έξυπνο δραματικό θρίλερ - FilmBoy
  • Latest News

    Body Brokers trailer: Ο γιος του Val Kilmer μπλέκεται σε κύκλωμα εκμετάλλευσης ναρκωμανών στο έξυπνο δραματικό θρίλερ


    Στη δημοσιότητα έδωσε η Vertical Entertainment το trailer μιας ταινίας που ξεσκεπάζει ακόμα μία σκοτεινή πτυχή του αμερικάνικου συστήματος υγείας, της εκμετάλλευσης των ναρκομανών.

    Το Body Brokers μας συστήνει τον Utah, ένα junkie που ζει στους δρόμους του Ohio με την κοπέλα του, μέχρι που τους πλησιάζει ένας άνδρας ονόματι Wood και τους προσφέρει την ευκαιρία να μπουν σε ένα πρόγραμμα απεξάρτησης στο Los Angeles. 
    Εκείνος δέχεται και όντως λίγο καιρό αργότερα, αρχίζει να νοιώθει πραγματικά νηφάλιος. 
    Η συμπάθεια που του δείχνει ο ιδιοκτήτης του κέντρου όμως αποδεικνύεται πως δεν είναι τυχαία, με τον Utah να ανακαλύπτει πως το κέντρο χρησιμοποιεί πρώην ναρκομανείς για να φέρνουν στο κέντρο άλλους ναρκομανείς, ώστε εκείνοι να παίρνουν την επιδότηση του υπουργείου!

    Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι του John Swab (Run with the Hunted), και πρωταγωνιστούν οι Jack Kilmer (Palo Alto), Jessica Rothe (Happy Death Day 2U), Michael Kenneth Williams (The Red Sea Diving Resort), Frank Grillo (Boss Level), Melissa Leo (The Equalizer 2), Alice Englert (Beautiful Creatures), Peter Greene (City of Lies) και Thomas Dekker (Miss Bala).

    Το Body Brokers θα βγει σε vod στις 19 Φεβρουαρίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Body Brokers trailer: Ο γιος του Val Kilmer μπλέκεται σε κύκλωμα εκμετάλλευσης ναρκωμανών στο έξυπνο δραματικό θρίλερ Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top