F Miss Bala trailer: Η Gina Rodriguez μπλέκεται με ναρκέμπορους στο remake του γνωστού μεξικάνικου φιλμ - FilmBoy Miss Bala trailer: Η Gina Rodriguez μπλέκεται με ναρκέμπορους στο remake του γνωστού μεξικάνικου φιλμ - FilmBoy
  • Latest News

    Miss Bala trailer: Η Gina Rodriguez μπλέκεται με ναρκέμπορους στο remake του γνωστού μεξικάνικου φιλμ


    Το 2011, κάνοντας πρεμιέρα στις Κάννες και συνεχίζοντας στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του κόσμου, το Μεξικάνικο Miss Bala είχε συζητηθεί πολύ, αν και πρέπει να ομολογήσω ότι προσωπικά δεν κατάλαβα το γιατί, με τη ταινία βρίθει προβλημάτων και να είναι σχεδόν αφόρητη.

    Όπως και να ‘χει όμως, είχε μια ενδιαφέρουσα, τουλάχιστον μέχρι ενός σημείου υπόθεση, και όταν ανακοινώθηκε το αμερικάνικο remake, η αντίδρασή μου ήταν αρκετά θετική και γιατί η υψηλότερη ποιότητα παραγωγής θα μπορούσε να λύσει κάποια από τα προβλήματα αλλά και γιατί, μεταξύ μας, χειρότερη δε γίνεται να την κάνουν!

    Τη διασκευή του σεναρίου έγραψε ο πρωτοεμφανιζόμενος Gareth Dunnet-Alcocer, ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκουμε τη γνωστή και μη εξαιρετέα Catherine Hardwicke (Miss You Already).
    Για όσους δεν έχει τύχει να δουν τη πρωτότυπη, το στόρι ακολουθεί τις περιπέτειες μιας νεαρής κοπέλας που ενώ βρίσκεται υποψήφια σε έναν διαγωνισμό ομορφιάς, γίνεται μάρτυρας μιας δολοφονίας και υποχρεώνεται να εργαστεί για ένα καρτέλ ναρκωτικών.

    Η Gina Rodriguez είναι μια πολύ καλή επιλογή για το πρωταγωνιστικό ρόλο με τους Ismael Cruz Cordova (Billy Lynn's Long Halftime Walk) και Anthony Mackie (Triple 9) να συμμετέχουν.

    Το Miss Bala θα κάνει πρεμιέρα το Φεβρουάριου. 
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Miss Bala trailer: Η Gina Rodriguez μπλέκεται με ναρκέμπορους στο remake του γνωστού μεξικάνικου φιλμ Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top