F Ο ...Captain America θα σώζει Εβραίους στο κατασκοπικό Red Sea Diving Resort - FilmBoy Ο ...Captain America θα σώζει Εβραίους στο κατασκοπικό Red Sea Diving Resort - FilmBoy
  • Latest News

    Ο ...Captain America θα σώζει Εβραίους στο κατασκοπικό Red Sea Diving Resort


    Με την ώρα που θα κρεμάσει την ασπίδα του Captain America να είναι κοντά, ο Chris Evans αναζητά το επόμενο βήμα στη καριέρα του.

    Σύμφωνα με δημοσίευμα του The Hollywood Reporter, ο 35χρονος ηθοποιός θα ενσαρκώσει τον Ari Kidron, έναν Ισραηλινό πράκτορα της Mossad που μαζί με την ομάδα του θεωρείται υπεύθυνος για τη διάσωση των Εβραίων της Αιθιοπίας που βρέθηκαν παγιδευμένοι στο Σουδάν στα τέλη της δεκαετίας του ’70.

    Το κατασκοπικό θρίλερ θα έχει τίτλο Red Sea Diving Resort, είναι προφανώς βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα, με τον Gideon Raff, δημιουργό της ισραηλινής σειράς της οποίας remake αποτελεί το Homeland, να έχει αναλάβει το σενάριο και τη σκηνοθεσία.

    Τον Chris Evans θα δούμε προσεχώς στο δραματικό Gifted του Marc Webb και φυσικά στο Avengers: Infinity War, για το οποίο ξέρουμε ήδη αρκετά.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο ...Captain America θα σώζει Εβραίους στο κατασκοπικό Red Sea Diving Resort Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top