F City of Lies trailer: Johnny Depp & Forest Whitaker αναζητούν τους δολοφόνους των Tupac και BIG - FilmBoy City of Lies trailer: Johnny Depp & Forest Whitaker αναζητούν τους δολοφόνους των Tupac και BIG - FilmBoy
  • Latest News

    City of Lies trailer: Johnny Depp & Forest Whitaker αναζητούν τους δολοφόνους των Tupac και BIG


    Η προσπάθειά του να απαγκιστρωθεί από τους θεότρελους ρόλους με τους οποίους ταυτίστηκε σχεδόν σε όλη του τη καριέρα συνεχίζεται, με τον Johnny Depp να (συμ)πρωταγωνιστεί στο βιογραφικό αστυνομικό θρίλερ City of Lies.

    Το σενάριο μας διηγείται την αληθινή ιστορία του Russell Poole, του ντετέκτιβ που το 1997 ανέλαβε την υπόθεση δολοφονίας του διάσημου ράππερ The Notorious B.I.G.. 
    20 χρόνια αργότερα και με την υπόθεση να παραμένει ανοιχτή, ένας δημοσιογράφος βρίσκει νέα στοιχεία και με τη βοήθεια του συνταξιούχου πια Poole, συνεχίζουν την έρευνα της υπόθεσης, βγάζοντας στη φόρα τη διαφθορά της αστυνομίας.

    Χωρίς να γνωρίζω και, για να πω την αλήθεια, ούτε να με ενδιαφέρει γιατί Tupac και BIG σκοτώθηκαν πριν 20 χρόνια, το κεντρικό στόρι δε με συγκινεί, όμως η συνύπαρξη Johnny Depp και Forest Whitaker σίγουρα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

    Το City of Lies έχει σκηνοθετήσει ο Brad Furman (The Lincoln Lawyer), με τη ταινία να βγαίνει στις αίθουσες το φθινόπωρο. 
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: City of Lies trailer: Johnny Depp & Forest Whitaker αναζητούν τους δολοφόνους των Tupac και BIG Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top