F Behind Her Eyes trailer: Ένα ερωτικό τρίγωνο με σκοτεινά κρυμμένα μυστικά έρχεται σύντομα στο Netflix - FilmBoy Behind Her Eyes trailer: Ένα ερωτικό τρίγωνο με σκοτεινά κρυμμένα μυστικά έρχεται σύντομα στο Netflix - FilmBoy
  • Latest News

    Behind Her Eyes trailer: Ένα ερωτικό τρίγωνο με σκοτεινά κρυμμένα μυστικά έρχεται σύντομα στο Netflix


    Από τα λογοτεχνικά έργα που προκάλεσαν "θόρυβο" πριν τρία περίπου χρόνια, το Behind Her Eyes της Sarah Pinborough μετακομίζει στη μικρή οθόνη του Netflix με τη τηλεοπτική διασκευή να κάνει πρεμιέρα μόλις σε λίγες ημέρες.

    Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, η Louise είναι μια νεαρή μητέρα που μόλις μετακόμισε με τον μικρό της γιο σε μια νέα πόλη και προσελήφθη ως γραμματέας. 
    Ένα βράδυ συναντάει τον David, έναν γοητευτικό άνδρα σε ένα μπαρ με τον οποίον καταλήγουν στο κρεβάτι. 
    Προς μεγάλη της έκπληξη, το επόμενο πρωί συνειδητοποιεί πως αυτός ο άνδρας είναι το αφεντικό της και παρότι προσπαθεί να κόψει κάθε άλλη σχέση, η αμοιβαία έλξη δεν τους το επιτρέπει. 
    Τα πράγματα μπερδεύονται ακόμα περισσότερο όταν η Louise γνωρίζει την σύζυγο του David, Adele, με την οποία δημιουργείται γρήγορα μια εξίσου δυνατή φιλική σχέση. 
    Αυτό το ερωτικό τρίγωνο όμως γρήγορα παίρνει μια πολύ σκοτεινή τροπή με την Louise να βρίσκεται μπλεγμένη σε έναν επικίνδυνο ιστό ψεμάτων.

    Δημιουργός της σειράς είναι ο Steve Lightfoot (The Punisher), με τον Erik Richter Strand (Valkyrien) να σκηνοθετεί και τα 6 επεισόδια. 
    Πρωταγωνιστούν οι Simona Brown (The Little Drummer Girl), Eve Hewson (The Knick) και Tom Bateman (Beecham House).

    Το Behind Her Eyes θα ανέβει στο Netflix στις 17 Φεβρουαρίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Behind Her Eyes trailer: Ένα ερωτικό τρίγωνο με σκοτεινά κρυμμένα μυστικά έρχεται σύντομα στο Netflix Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top