F Ο δημιουργός του Rick and Morty ετοιμάζει animated σειρά στην Αρχαία Ελλάδα! - FilmBoy Ο δημιουργός του Rick and Morty ετοιμάζει animated σειρά στην Αρχαία Ελλάδα! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο δημιουργός του Rick and Morty ετοιμάζει animated σειρά στην Αρχαία Ελλάδα!


    Μπορεί το Rick and Morty να συνεχίζει την αργή αλλά θριαμβευτική του πορεία, όμως ο δημιουργός του, Dan Harmon φαίνεται πως είναι έτοιμος να το 'παίξει δίπορτο"!

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες του /Film, ο Αμερικανός συγγραφέας και παραγωγός ετοιμάζει μία νέα σειρά κινουμένων σχεδίων ή οποία θα λαμβάνει χώρα στην αρχαία Ελλάδα! 
    Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, ο μύθος του πρώιμου ελληνικού πολιτισμού θα μετατραπεί σε μια εξαιρετικά αιχμηρή κριτική στη σημερινή πολιτική και ποπ κουλτούρα.

    Μεταξύ σοβαρού και αστείου, έχουν ήδη ξεκινήσει οι συγκρίσεις με το προ δεκαετίας "Ουκ αν λάβοις" που είχε προβληθεί στο Mega και η αλήθεια είναι πως ήταν "πολύ μπροστά" για την ελληνική τηλεόραση.

    Έκπληξη προκαλεί το γεγονός ότι η σειρά θα προβληθεί στο κανάλι Fox, σε ένα από τα ελεύθερα κανάλια της αμερικάνικης τηλεόρασης, με τα οποία ο Harmon είχε κηρύξει πόλεμο μετά το χάος που προκλήθηκε κατά τη προβολή του Community.

    Η σειρά δεν έχει ακόμα τίτλο αλλά έχει ημερομηνία πρεμιέρας... στο περίπου, με το Fox να ανακοινώνει πως θα τη δούμε μέσα στο 2022.
    Άντε να δούμε τί θα δούμε...

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο δημιουργός του Rick and Morty ετοιμάζει animated σειρά στην Αρχαία Ελλάδα! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top