F The Little Drummer Girl trailer: Η σειρά του BBC που γυρίστηκε στην Ελλάδα αποκαλύπτεται - FilmBoy The Little Drummer Girl trailer: Η σειρά του BBC που γυρίστηκε στην Ελλάδα αποκαλύπτεται - FilmBoy
  • Latest News

    The Little Drummer Girl trailer: Η σειρά του BBC που γυρίστηκε στην Ελλάδα αποκαλύπτεται


    Η επιτυχία του The Night Manager άνοιξε την όρεξη στους παραγωγούς του BBC και φέτος επιστρέφουν με μία νέα διασκευή έργου του John le Carré, το The Little Drummer Girl.

    Κεντρική ηρωίδα της ιστορίας είναι η Charlie, μια νεαρή Βρετανίδα ηθοποιός που ενώ βρίσκεται σε διακοπές στην Αθήνα της δεκαετίας του 70, γνωρίζει έναν γοητευτικό άνδρα, ο οποίος έχει σκοπό να την στρατολογήσει ως πράκτορα των μυστικών υπηρεσιών του Ισραήλ. 
    Μαζί γυρίζουν όλη την Ευρώπη με σκοπό τη σύλληψη ενός Παλαιστίνιου τρομοκράτη.

    Το The Little Drummer Girl θεωρείται ένα από τα καλύτερα βιβλία του le Carré και αυτή είναι η δεύτερη φορά που διασκευάζεται, μετά το 1984 και τη κινηματογραφική ταινία του George Roy Hill, που δεν έτυχε και ιδιαίτερα θερμής υποδοχής.

    Τη σεναριακή διασκευή έγραψαν οι Michael Lesslie (Assassin's Creed) και Claire Wilson (Partners in Crime) με τον Chan-wook Park (The Handmaiden) να σκηνοθετεί και τα έξι του επεισόδια.
    Πρωταγωνιστούν οι Florence Pugh (Lady Macbeth), Alexander Skarsgård (The Legend of Tarzan) και Michael Shannon (The Shape of Water).

    Το The Little Drummer Girl είναι η παραγωγή που στις αρχές του χρόνου είχε γίνει θέμα συζήτησης όταν της απαγορεύτηκε να κάνει γυρίσματα στην Ακρόπολη και στο Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο, αλλά μετά του σούσουρο, τελικά της δόθηκε το ok και αν κρίνουμε από το πρώτο trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα, ο Κορεάτης σκηνοθέτης φρόντισε να χρησιμοποιήσει τα μεγαλοπρεπή μνημεία με το καλύτερο τρόπο.

    Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα το Νοέμβριο.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Little Drummer Girl trailer: Η σειρά του BBC που γυρίστηκε στην Ελλάδα αποκαλύπτεται Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top