F Music trailer: Η Kate Hudson πρωταγωνιστεί στο κινηματογραφικό ντεμπούτο της Sia! - FilmBoy Music trailer: Η Kate Hudson πρωταγωνιστεί στο κινηματογραφικό ντεμπούτο της Sia! - FilmBoy
  • Latest News

    Music trailer: Η Kate Hudson πρωταγωνιστεί στο κινηματογραφικό ντεμπούτο της Sia!


    Από τη περίοδο που η δημοφιλία της άρχισε να εκτοξεύεται πριν περίπου μια δεκαετία, η Αυστραλή τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Sia είχε σταθερή παρουσία και στα κινηματογραφικά δρώμενα είτε απλά δανείζοντας είτε γράφοντας τραγούδια για πολλές ταινίες όπως τα Catching Fire, Lion, Dolittle κ.α. με κατά την ταπεινή μου γνώμη ένα από τα πιο αγαπημένα το cover του California Dreamin στο San Andreas.

    Το μικρόβιο του κινηματογράφου έμπαινε όλο και περισσότερο μέσα της και μετά τη σκηνοθεσία του μουσικό βίντεο για το τραγούδι της Chandelier, η Sia αποφάσισε πως μπορεί να κάνει το επόμενο βήμα.

    Σε συνεργασία με τον συγγραφέα παιδικών βιβλίων Dallas Clayton, έγραψε το σενάριο του Music, μιας μουσικής δραματικής ταινίας που έχει ως κεντρική ηρωίδα την Zu, μια αυτοκαταστροφική κοπέλα που βγάζει τα προς το ζην ως βαποράκι και μέρα με τη μέρα καταστρέφει τη ζωή της, η οποία ξαφνικά βρίσκεται κηδεμόνας της ετεροθαλούς αυτιστικής αδερφής της!

    Τη σκηνοθεσία ανέλαβε η ίδια η Sia ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκουμε τους Kate Hudson (Deepwater Horizon), Leslie Odom Jr (Harriet), Héctor Elizondo (Love in the Time of Cholera), Mary Kay Place (Smashed), Brandon Soo Hoo (From Dusk Till Dawn: The Series), Tig Notaro (Lucy in the Sky), Ben Schwartz (Standing Up, Falling Down), Juliette Lewis (Ma) και φυσικά η μικρή χορεύτρια Maddie Ziegler που πρωταγωνιστεί και σε όλα τα clips της τραγουδίστριας.

    Το Music αρχικά είχε προγραμματιστεί να έχει ευρεία κινηματογραφική διανομή και μάλιστα σε IMAX αλλά λίγο οι μέτριες κριτικές, λίγο η πανδημία, το αποτέλεσμα είναι η ταινία να βγει σε περιορισμένη διανομή στις αρχές Φεβρουαρίου και τον επόμενο μήνα να βγει σε home video.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Music trailer: Η Kate Hudson πρωταγωνιστεί στο κινηματογραφικό ντεμπούτο της Sia! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top