F Driveways trailer: Η Hong Chau του Downsizing πρωταγωνιστεί σε μια τρυφερή οικογενειακή ταινία - FilmBoy Driveways trailer: Η Hong Chau του Downsizing πρωταγωνιστεί σε μια τρυφερή οικογενειακή ταινία - FilmBoy
  • Latest News

    Driveways trailer: Η Hong Chau του Downsizing πρωταγωνιστεί σε μια τρυφερή οικογενειακή ταινία



    Το Φεβρουάριο του 2019 έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Βερολίνου κερδίζοντας εξαιρετικές κριτικές (100% RT). 
    Ωστόσο το Driveways δυσκολεύτηκε πολύ να βρει διανομέα με την μικρή FilmRise να αποκτάει τα δικαιώματά του σχεδόν ένα χρόνο μετά και να το βγάζει σε λίγες εβδομάδες απευθείας σε vod. 
    Πάμε να δούμε περί τίνος πρόκειται και αν άξιζε αυτή τη μοίρα...



    Η Kathy μαζί με τον ντροπαλό 8χρονο γιο της ταξιδεύει μέχρι το σπίτι της αδερφής της, η οποία μόλις έφυγε από τη ζωή, για να το βάλει σε μια τάξη και να το πουλήσει. 
    Αυτό που αντικρίζει είναι μια πτυχή του χαρακτήρα της που δεν γνώριζε και την υποχρεώνει να παραμείνει περισσότερο απ' όσο υπολόγιζε. 
    Σε αυτό το διάστημα ο μικρός γιος της δημιουργεί μια αναπάντεχη φιλία με τον ηλικιωμένο -βετεράνο του Βιετνάμ- γείτονα και όσο περνάει το καλοκαίρι, η Kathy συνειδητοποιεί πως ίσως βρήκε ένα μέρος που μπορεί να αποκαλεί σπίτι της.

    Πρωταγωνιστεί η Hong Chau (Downsizing), ο προσφάτως θανών Brian Dennehy (Knight of Cups) και ο μικρός Lucas Jaye (Merry Happy Whatever). 
    Στη σκηνοθεσία βρίσκουμε τον Andrew Ahn (Spa Night).

    Το Driveways θα βγει στις vod πλατφόρμες στις 7 Μαΐου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Driveways trailer: Η Hong Chau του Downsizing πρωταγωνιστεί σε μια τρυφερή οικογενειακή ταινία Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top