F High Rise trailer: Το φοβερό poster και η ...υψηλή κοινωνική ζωή του Loki! - FilmBoy High Rise trailer: Το φοβερό poster και η ...υψηλή κοινωνική ζωή του Loki! - FilmBoy
  • Latest News

    High Rise trailer: Το φοβερό poster και η ...υψηλή κοινωνική ζωή του Loki!


    Update: Το επίσημο αμερικάνικο trailer μόλις κυκλοφόρησε.

    Το πόσο διαφορετικό από τα συνηθισμένα είναι το όραμα του Ben Wheatley ως σκηνοθέτη, το είδαμε στο Kill List (μία από τις καλύτερες ταινίες τρόμου του 2012).
    Το επιβεβαιώνουμε και σήμερα, βλέποντας το νέο trailer του High Rise.

    Βασισμένο σto μυθιστόρημα του J.G. Ballard, η ταινία ακολουθεί τον Tom Hiddleston, ο οποίος μετακομίζει σε ένα υψηλού επιπέδου διαμέρισμα με απίστευτη θέα και μια ιδιαίτερη ποιότητα ζωής, μέχρι που τα συστήματα αρχίζουν να χαλάνε και όλα θα πάνε κατά διαόλου.

    Αυτή είναι μια πολύ ελεύθερη περιγραφή της ταινίας, καθώς το νέο trailer είναι πολύ αυθαίρετο στην υπόθεση και τους χαρακτήρες, αλλά δίνει βαρύτητα στην ατμόσφαιρα και τα οπτικά εφέ.

    Το trailer αυτό κυκλοφόρησε μέσω του λογαριασμού του πρωταγωνιστή Tom Hiddleston στο Twiter – κάτι πολύ έξυπνο, αφού ο τύπος έχει κάνα δυο εκατομμύρια followers.

    Στο High Rise παίζουν επίσης οι Jeremy Irons, Luke Evans, Elisabeth Moss, Sienna Miller και James Purefoy.
    Κυκλοφορεί στη Βρετανία από 18 Μαρτίου, ενώ λίγες μέρες πριν το νέο trailer, κυκλοφόρησε και ένα εξαιρετικό poster.

    Στην Αμερική βγαίνει στις 28 Απριλίου σε VoD και στις αίθουσες στις 13 Μάη.
    Δείτε τα στη συνέχεια.






    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: High Rise trailer: Το φοβερό poster και η ...υψηλή κοινωνική ζωή του Loki! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top