F Η Warner Bros έδωσε το πράσινο φως στο prequel του Charlie and the Chocolate Factory! - FilmBoy Η Warner Bros έδωσε το πράσινο φως στο prequel του Charlie and the Chocolate Factory! - FilmBoy
  • Latest News

    Η Warner Bros έδωσε το πράσινο φως στο prequel του Charlie and the Chocolate Factory!


    Παρότι η ταινία του Tim Burton του 2005 δεν ήταν... ό,τι καλύτερο, ειδικά για τους οπαδούς της πρωτότυπης, ωστόσο εμπορικά τα πήγε εξαιρετικά ενώ έκπληξη αποτέλεσε το γεγονός πως το Charlie and the Chocolate Factory δεν ξεχάστηκε και ειδικά για το κοινό που την είδε τότε σε νεαρή ηλικία, θεωρείται κλασσική.

    Έτσι λοιπόν, έστω και 15+ χρόνια αργότερα, η Warner Bros αποφάσισε να δώσει το πράσινο φως σε ένα νέο φιλμ που θα πατάει μεν στα γραπτά του Roald Dahl αλλά θα παρουσιάζει μια πρωτότυπη ιστορία.

    Το Wonka όπως λιτά θα τιτλοφορείται θα είναι ένα prequel και θα επικεντρώνεται στη νεαρή ηλικία του Willy Wonka, στη περίοδο πριν ανοίξει το φημισμένο εργοστάσιο σοκολάτας του.
    Το σενάριο της ταινία έχει γράψει ο Simon Rich (An American Pickle), ενώ τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Paul King (Paddington).

    Η ταινία βρίσκεται στα σκαριά εδώ και σχεδόν πέντε χρόνια, όμως τώρα η WB έδωσε και επίσημα το πράσινο φως, τοποθετώντας την ημερομηνία πρεμιέρα στον Μάρτιο του 2023.

    Όσο για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, οι φήμες ήδη οργιάζουν πως βασικοί υποψήφιοι είναι ο Tom Holland και ο Timothee Chalamet
    Ψήφο στον δεύτερο από μένα!
    Νεότερα προσεχώς...

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Warner Bros έδωσε το πράσινο φως στο prequel του Charlie and the Chocolate Factory! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top