F Standing Up, Falling Down trailer: Ο Billy Crystal συνεχίζει να κάνει κωμωδίες... - FilmBoy Standing Up, Falling Down trailer: Ο Billy Crystal συνεχίζει να κάνει κωμωδίες... - FilmBoy
  • Latest News

    Standing Up, Falling Down trailer: Ο Billy Crystal συνεχίζει να κάνει κωμωδίες...


    Στη δημοσιότητα έδωσαν τα Shout! Studios το trailer της νέας κομεντί Standing Up, Falling Down.

    Το στόρι μας συστήνει τον Scott, έναν 35άρη stand-up comedian που μετά από 4 χρόνια επαγγελματικών προσπαθειών στο Los Angeles, αποτυχημένος και με τις τσέπες άδειες, αναγκάζεται να επιστρέψει στο πατρικό του στο Long Island. 
    Αναζητώντας ποιο θα είναι το επόμενό του βήμα και ψάχνοντας τρόπο να ξαναπλησιάσει την πρώην του, ο Scott συνάπτει μια αναπάντεχη φιλία με τον αλκοολικό δερματολόγο του!

    Το πρωτότυπο σενάριο έχει γράψει ο Peter Hoare (Killing Hasselhoff) με τον πρωτοεμφανιζόμενο Matt Ratner να σκηνοθετεί. 
    Πρωταγωνιστούν οι Ben Schwartz (The Walk), Billy Crystal (Parental Guidance), Eloise Mumford (Fifty Shades Darker), Grace Gummer (The Homesman), Debra Monk (Demolition) και Kevin Dunn (Captive State).

    Το Standing Up, Falling Down έχει ήδη προβληθεί με επιτυχία σε δυο ντουζίνες φεστιβάλ και το Φεβρουάριο θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Standing Up, Falling Down trailer: Ο Billy Crystal συνεχίζει να κάνει κωμωδίες... Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top