F We Can Be Heroes trailer: Ο Robert Rodriguez συνεχίζει του παλιμπαιδισμούς... αυτή τη φορά στο Netflix - FilmBoy We Can Be Heroes trailer: Ο Robert Rodriguez συνεχίζει του παλιμπαιδισμούς... αυτή τη φορά στο Netflix - FilmBoy
  • Latest News

    We Can Be Heroes trailer: Ο Robert Rodriguez συνεχίζει του παλιμπαιδισμούς... αυτή τη φορά στο Netflix

    Σκηνοθέτης ταινιών σαν τα Desperado και From Dusk till Dawn, ο Robert Rodriguez, ξαφνικά εκεί στις αρχές της νέας χιλιετίας μας έδειξε ένας τελείως διαφορετικό πρόσωπο με τη παιδική περιπέτεια Spy Kids. Διατυμπανίζοντας ότι έμπνευση αυτών των ταινιών είναι τα παιδιά του και οι ιστορίες που σκαρώνει μαζί τους, του το "συγχωρήσαμε" και τον αφήσαμε να συνεχίζει να παίζει μαζί τους για μία ολόκληρη δεκαετία.

    Μετά τα αποτυχημένα Shorts, The Adventures of Sharkboy and Lavagirl αλλά και του Spy Kids: All the Time in the World, συνυπολογίζοντας και το γεγονός πως τα παιδιά του έχουν πια μεγαλώσει, πιστεύαμε ότι ξεμπερδέψαμε με τέτοιου είδους ταινίες, όμως φαίνεται πως η περίοδος παλιμπαιδισμού του Αμερικανό-Μεξικανού δημιουργού δεν έχει ακόμα τελειώσει και επιστρέφει με το We Can Be Heroes.

    Μετά την απαγωγή των υπερηρώων της Γης από εξωγήινους εισβολείς, τα παιδιά τους φυγαδεύονται σε ένα κρατικό καταφύγιο. Αλλά η πανέξυπνη έφηβη Missy Moreno δεν θα σταματήσει αν δεν σώσει τον υπερήρωα μπαμπά της, τον Marcus Moreno. Η Missy ενώνει τις δυνάμεις της με τα υπόλοιπα παιδιά-υπερήρωες με στόχο να ξεφύγουν από τη μυστηριώδη κρατική μπεϊμπισίτερ, τη δεσποινίδα Granada. Προκειμένου να σώσουν τους γονείς τους, θα πρέπει να συνεργαστούν, αξιοποιώντας τις ιδιαίτερες δυνάμεις τους -από την ελαστικότητα έως τον έλεγχο του χρόνου και την πρόβλεψη του μέλλοντος-, και να σχηματίσουν μια εξωπραγματική ομάδα.

    Πέραν του τσούρμου των πιτσιρικάδων, στη ταινία εμφανίζονται οι Pedro Pascal (Triple Frontier), Priyanka Chopra (Baywatch), Boyd Holbrook (The Predator), Christian Slater (The Wife) και Sung Kang (Furious 6).

    Το We Can Be Heroes θα ανέβει στο Netflix ανήμερα Χριστουγέννων. Δείτε το trailer (πρωτότυπο και μεταγλωττισμένο).

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: We Can Be Heroes trailer: Ο Robert Rodriguez συνεχίζει του παλιμπαιδισμούς... αυτή τη φορά στο Netflix Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top