F Triple Frontier trailer: Ben Affleck και Oscar Isaac στις Ειδικές Δυνάμεις ...του Netflix! - FilmBoy Triple Frontier trailer: Ben Affleck και Oscar Isaac στις Ειδικές Δυνάμεις ...του Netflix! - FilmBoy
  • Latest News

    Triple Frontier trailer: Ben Affleck και Oscar Isaac στις Ειδικές Δυνάμεις ...του Netflix!


    Μία από τις ταινίες, γεμάτες με εκλεκτό cast & crew που ελπίζουμε ο λόγος που κατέληξαν στο Netflix να μην είναι αυτός που φοβόμαστε, το Triple Frontier θα κάνει σε τέσσερις περίπου μήνες τη πρεμιέρα του και το πρώτο trailer κατέφθασε, και ευτυχώς φαίνεται πραγματικά πολύ καλό.

    Η ταινία βρίσκεται στα σκαριά από το 2010 με πληθώρα συντελεστών να μπαίνουν σε διαπραγματεύσεις ή ακόμα και να συμφωνούν για κάποιο βασικό ρόλο, αλλά τελικά να αποχωρούν για διαφόρους λόγους, μεταξύ των οποίων οι Tom Hanks, Johnny Depp, Channing Tatum, Tom Hardy, Mahershala Ali, Will Smith, Casey Affleck, Mark Wahlberg και ποιος ξέρει πόσοι άλλοι που δε μάθαμε ποτέ. 

    Ήταν ένα πραγματικά μεγάλο project που τελευταία στιγμή, λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα, η Paramount παράτησε και ήρθε το Netflix να διασώσει.

    Σύμφωνα με το πρωτότυπο στόρι του Mark Boal (Detroit), πέντε φίλοι και βετεράνοι στρατιωτικοί αποφασίζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να ληστέψουν ένα μεγαλέμπορο ναρκωτικών, δημιουργώντας αλυσιδωτές αντιδράσεις.

    Στη σκηνοθεσία βρίσκουμε τον J.C. Chandor (A Most Violent Year) και -τελικά- πρωταγωνιστούν οι Ben Affleck, Oscar Isaac, Charlie Hunnam, Garrett Hedlund και Pedro Pascal.

    Το Triple Frontier βρίσκεται στη λίστα των ταινιών που το Netflix θα διαπραγματευτεί για να βγει με περιορισμένη διανομή και στους κινηματογράφους, άρα λογικά τουλάχιστον στις μεγάλες πόλεις, όλο και θα καταφέρουμε να βρούμε κάποια σκοτεινή αίθουσα για να το απολαύσουμε.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής
     .

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Triple Frontier trailer: Ben Affleck και Oscar Isaac στις Ειδικές Δυνάμεις ...του Netflix! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top