F 4+1 νέες Marvel-ο-σειρές έρχονται προσεχώς στο Disney+ - FilmBoy 4+1 νέες Marvel-ο-σειρές έρχονται προσεχώς στο Disney+ - FilmBoy
  • Latest News

    4+1 νέες Marvel-ο-σειρές έρχονται προσεχώς στο Disney+


    Μπορεί λόγω πανδημίας, οι τηλεοπτικές σειρές της Marvel που περιμέναμε να πήραν αναβολή, όμως στα γραφεία, ο Kevin Feige μόνο με σταυρωμένα χέρια δεν καθόταν, και έφτασε η ώρα των ανακοινώσεων.

    Ούτε λίγο, ούτε πολύ, ο "μαέστρος" του MCU ανακοίνωσε τέσσερις νέες τηλεοπτικές σειρές, συν μία που γνωρίζαμε ήδη αλλά επιβεβαιώθηκαν κάποια πολύ ενδιαφέροντα casting news.


    Η πρώτη έχει τίτλο Secret Invasion και χαρακτηρίζεται ως το σημαντικότερο crossover μετά το Civil War. Θα πρωταγωνιστούν οι Samuel Jackson και Ben Mendelsohn, ως Nick Fury και Talos αντίστοιχα.


    Η επόμενη έχει τίτλο IronHeart και θα πρωταγωνιστεί η Dominique Thorne (If Beale Street Could Talk) στο ρόλο της Riri Williams, μίας ιδιοφυούς εφευρέτριας που δημιούργησε την πιο εξελιγμένη στολή μετά από εκείνη του Iron Man.


    Σειρά έχει το Armor Wars, στην οποία θα δούμε τον Don Cheadle να επιστρέφει ως War Machine και να έρχεται αντιμέτωπος με τον χειρότερο εφιάλτη του Tony Stark, τη περίπτωση η τεχνολογία του να πέσει στα λάθος χέρια.


    Τέλος το I Am Groot θα είναι μια συλλογή από shorts με πρωταγωνιστή... ποιον άλλον, τον Baby Groot!


    Όσο για την τελευταία σειρά, αυτή είναι το She Hulk, το οποίο είχε ήδη ανακοινωθεί, όμως εδώ έχουμε την επίσημη επιβεβαίωση πως η Tatiana Maslany (Perry Mason) θα υποδυθεί την Jennifer Walters aka She-Hulk, ενώ στη σειρά θα εμφανιστεί και ο Mark Ruffalo ως Hulk αλλά και ο Tim Roth ως Abomination!

    Για καμία τους δεν δόθηκε κάποια ημερομηνία πρεμιέρας, έστω στο περίπου, όμως το σίγουρο είναι πως αν θέλουμε να συνεχίσουμε να παρακολουθούμε το MCU, θα πρέπει να βρούμε μπόλικο ελεύθερο χρόνο τα επόμενα χρόνια.

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: 4+1 νέες Marvel-ο-σειρές έρχονται προσεχώς στο Disney+ Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top