F Έξι μεγάλες animated επιτυχίες της Disney είναι έτοιμες να συνεχίσουν τις ιστορίες τους στο Disney+ - FilmBoy Έξι μεγάλες animated επιτυχίες της Disney είναι έτοιμες να συνεχίσουν τις ιστορίες τους στο Disney+ - FilmBoy
  • Latest News

    Έξι μεγάλες animated επιτυχίες της Disney είναι έτοιμες να συνεχίσουν τις ιστορίες τους στο Disney+


    Είσαι η Disney και ψάχνεις περιεχόμενο για τη νέα σου ψηφιακή πλατφόρμα. Τι κάνεις, ανοίγεις τον κατάλογο των animated ταινιών σου της τελευταίας 20ετίας, πετάς έξω τις αποτυχημένες και εκείνες που πιθανόν έχουν ακόμα κάποιο κινηματογραφικό μέλλον, και ότι έμεινε το στέλνεις στον όροφο με το ταμπελάκι Disney+.

    Ίσως τα πράγματα δεν έγιναν ακριβώς έτσι, όμως όταν ανακοινώνονται ταυτόχρονα έξι νέες τηλεοπτικές σειρές βασισμένες σε γνωστές και αγαπημένες ταινίες της Disney και της Pixar, δεν είναι δύσκολο να φανταστείς ένα τέτοιο σενάριο.

    Για να ξεκινήσουμε από τις πριγκίπισσες της παρέας, η Moana από την ομότιτλη ταινία και η Tiana από το υποτιμημένο διαμαντάκι The Princess & the Frog είναι οι πρώτες που ανακοινώθηκαν.

    Για να περάσουμε στα της Pixar, θα πρέπει να ετοιμαστείτε για τις τηλεοπτικές συνέχειες των Cars (δεν τους έφτασαν 3 ταινίες), του Big Hero 6, με τη σειρά να τιτλοφορείται Baymax, προφανώς επικεντρωμένη στο αγαπημένο φουσκωτό νοσοκομο-ρομπότ, Zootopia, που θα συνεχίζει ιστορίες των δευτερεύοντων χαρακτήρων της ταινίας (ποιος πάει στοίχημα ότι θα δούμε τον Flash;) και τέλος του Up με το Dug Days να φέρνει πίσω τον ομώνυμο σκυλάκο.

    Από τη μία, τα πιτσιρίκια -και όχι μόνο- θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ήρωες αγαπημένων ταινιών που πιθανώς δεν θα ξαναέβλεπαν στη μεγάλη οθόνη. Από την άλλη όμως, η Disney έχει κακό ιστορικό αφού οι λίγο μεγαλύτεροι θυμόμαστε το όργιο άθλιων τηλεταινιών και σειρών της δεκαετίας του '90 που προσπαθούσαν να ξεζουμίσουν τις επιτυχίες της εποχής.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Έξι μεγάλες animated επιτυχίες της Disney είναι έτοιμες να συνεχίσουν τις ιστορίες τους στο Disney+ Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top