F Nine Days trailer: Ο Winston Duke αποφασίζει ποιος αξίζει μια ευκαιρία στη ζωή, στη Sundanc-ικό δράμα φαντασίας - FilmBoy Nine Days trailer: Ο Winston Duke αποφασίζει ποιος αξίζει μια ευκαιρία στη ζωή, στη Sundanc-ικό δράμα φαντασίας - FilmBoy
  • Latest News

    Nine Days trailer: Ο Winston Duke αποφασίζει ποιος αξίζει μια ευκαιρία στη ζωή, στη Sundanc-ικό δράμα φαντασίας


    Έχοντας κατακτήσει το βραβείο καλύτερου σεναρίου, ήταν εκ των ταινιών που ξεχώρισαν στο περασμένο Sundance, με αποτέλεσμα να μη δυσκολευτεί να βρει διανομή και μάλιστα από την Sony Classics
    Μπορεί να άργησε λίγο (ή πολύ) όμως το Nine Days βρήκε τη θέση του και στις αρχές του νέου έτους θα βγει σε περιορισμένη διανομή.

    Η ιστορία μας συστήνει τον Will, έναν άνδρα που ζει σε μια καλύβα στη μέση του πουθενά και είναι εκείνος που αποφασίζει ποια ψυχή θα έχει μια ευκαιρία να γεννηθεί! 
    Ο αναπάντεχος θάνατος ενός ανθρώπου ανοίγει μια θέση, με τους υποψήφιους να καταφτάνουν και να αναμένεται να περάσουν μαζί του μέχρι 9 ημέρες, ώσπου ο Will διαλέξει τον τυχερό. 
    Ανάμεσά τους όμως βρίσκεται και Emma, μια υποψήφια που του κερδίζει το ενδιαφέρον και τον κάνει να αναλογιστεί τη δική του μοίρα και το επεισοδιακό του παρελθόν.

    Το Nine Days είναι το ντεμπούτο του Βραζιλιανό-Ιάπωνα Edson Oda και πρωταγωνιστούν οι Winston Duke (Us), Zazie Beetz (Joker), Benedict Wong (Gemini Man), Tony Hale (To the Stars), Bill Skarsgård (It Chapter Two), David Rysdahl και Arianna Ortiz.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Nine Days trailer: Ο Winston Duke αποφασίζει ποιος αξίζει μια ευκαιρία στη ζωή, στη Sundanc-ικό δράμα φαντασίας Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top