F Everybody's Talking About Jamie trailer: Ο Jamie είναι ξεχωριστός και δεν έχει σκοπό να αλλάξει για κανέναν, στο νέο lgbt μουσικό δράμα - FilmBoy Everybody's Talking About Jamie trailer: Ο Jamie είναι ξεχωριστός και δεν έχει σκοπό να αλλάξει για κανέναν, στο νέο lgbt μουσικό δράμα - FilmBoy
  • Latest News

    Everybody's Talking About Jamie trailer: Ο Jamie είναι ξεχωριστός και δεν έχει σκοπό να αλλάξει για κανέναν, στο νέο lgbt μουσικό δράμα


    Στη δημοσιότητα έδωσε η 20th Century Studios το trailer μιας ταινίας που πριν μερικά χρόνια θα δυσκολευόταν να βρει έστω την ελάχιστη κινηματογραφική διανομή, όμως λίγο η "μόδα" του diversity, λίγο το γεγονός ότι τα μυαλά μας, έστω και σιγά σιγά ανοίγουν, το Everybody's Talking About Jamie ήδη θεωρείται μία από τις σημαντικές ταινίες της νέας χρονιάς, έχοντας κλείσει θέση και για τις ελληνικές αίθουσες.

    Ο Jamie New έχει ένα 16χρονο αγόρι που "ξεχωρίζει". 
    Την ώρα που συνομήλικοί του σκέφτονται την "κανονική" καριέρα που θα ακολουθήσουν, εκείνος ξέρει ακριβώς τι θέλει να κάνει, να γίνει drag queen. 
    Έχοντας τη συμπαράσταση της μητέρας του και μερικών καλών φίλων, καταφέρνει να υπερνικήσει τους νταήδες και τις προκαταλήψεις και να βγει στο φως.

    Η ταινία βασίζεται σε πραγματική ιστορία η οποία έγινε γνωστή μέσα από ένα τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ, στη συνέχεια έγινε θεατρικό μιούζικαλ από τον Tom MacRae, ο οποίος ανέλαβε το σενάριο και της ταινίας, με τον θεατρικό σκηνοθέτη και χορογράφο Jonathan Butterell να κάνει το κινηματογραφικό του ντεμπούτο πίσω από τη κάμερα.

    Πρωταγωνιστούν οι Max Harwood, Sarah Lancashire (Yesterday), Ralph Ineson (Dolittle), Lauren Patel, Richard E. Grant (The Rise of Skywalker) και Sharon Horgan (Military Wives).

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Everybody's Talking About Jamie trailer: Ο Jamie είναι ξεχωριστός και δεν έχει σκοπό να αλλάξει για κανέναν, στο νέο lgbt μουσικό δράμα Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top