F To The Stars trailer: Η κλασσική coming-of-age ιστορία του ασχημόπαπου σε μια νέα 60's εκδοχή - FilmBoy To The Stars trailer: Η κλασσική coming-of-age ιστορία του ασχημόπαπου σε μια νέα 60's εκδοχή - FilmBoy
  • Latest News

    To The Stars trailer: Η κλασσική coming-of-age ιστορία του ασχημόπαπου σε μια νέα 60's εκδοχή


    Μικρές εταιρίες όπως η Samuel Goldwyn Films ακολουθούν τη συνηθισμένη τακτική της περιορισμένης διανομής και σχεδόν ταυτόχρονης ή έστω με μικρή διαφορά, κυκλοφορία των ταινιών τους σε vod. 
    Αυτή θα ήταν η πορεία και του To The Stars όμως η καραντίνα της χάλασε τα σχέδια, αποκλείοντας όποια σχέδια για κινηματογραφική πορεία, κάνοντας απευθείας την εμφάνισή του στις digital πλατφόρμες.



    Η ταινία μας πάει σε μια μικρή επαρχιακή πόλη της Oklahoma των 60s, εκεί όπου ζει η Iris, μια ντροπαλή και "ασχημούλα" μαθήτρια χωρίς φίλες, κόρη μιας φτωχής οικογένειας. 
    Μέχρι που στο σχολείο φτάνει η Maggie, ένα ανεξάρτητο και γεμάτο αυτοπεποίθηση κορίτσι της καλής κοινωνίας, που αναλαμβάνει να μεταμορφώσει την Iris σε αυτό που της αξίζει.

    Μια ακόμα εκδοχή της κλασσικής coming-of-age ιστορίας του ασχημόπαπου που γίνεται κύκνος, το To The Stars δε μοιάζει να έχει να προσφέρει κάτι ιδιαίτερο, εκτός του αξιόλογου cast των Kara Hayward (Moonrise Kingdom), Liana Liberato (Trust), Shea Whigham (Joker), Tony Hale (Love, Simon) και Malin Akerman (Rampage).

    Το σενάριο είναι της πρωτοεμφανιζόμενης Shannon Bradley-Colleary και η σκηνοθεσία της Martha Stephens (Land Ho!).
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: To The Stars trailer: Η κλασσική coming-of-age ιστορία του ασχημόπαπου σε μια νέα 60's εκδοχή Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top