F Black Narcissus trailer: Η Gemma Arterton πρωταγωνιστεί στο τηλεοπτικό remake του κλασσικού βρετανικού φιλμ - FilmBoy Black Narcissus trailer: Η Gemma Arterton πρωταγωνιστεί στο τηλεοπτικό remake του κλασσικού βρετανικού φιλμ - FilmBoy
  • Latest News

    Black Narcissus trailer: Η Gemma Arterton πρωταγωνιστεί στο τηλεοπτικό remake του κλασσικού βρετανικού φιλμ



    Από τις πλέον influential ταινίες του μεταπολεμικού βρετανικού κινηματογράφου, το Black Narcissus των Michael Powell & Emeric Pressburger με την Deborah Kerr άφησε το στίγμα του όχι μόνο για τις τεχνικές πρωτοπορίες του αλλά και για την διάδοση της ερωτικής φαντασίωσης της σέξι καλόγριας!

    Εβδομήντα-φεύγα χρόνια αργότερα, η Amanda Coe (The Trial of Christine Keeler) ανέλαβε να αναβιώσει το κλασσικό μυθιστόρημα της Rumer Godden (στο οποίο ήταν βασισμένη και η πρωτότυπη ταινία) σε μια τηλεοπτική σειρά συμπαραγωγής BBC και FX.

    Η ιστορία δεν αλλάζει, με τη πλοκή να μας πηγαίνει στα Ιμαλάια το έτος 1934, όταν νεαρές μοναχές αποφασίζουν να μετατρέψουν σε μονή ένα εγκαταλελειμμένο ορεινό παλάτι. 
    Αυτό το παλάτι όμως κρύβει πολλά σκοτεινά μυστικά τα οποία δεν αργούν να στοιχειώσουν και τις νεαρές μοναχές με θανάσιμες συνέπειες.

    Το πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η Gemma Arterton (Their Finest) και δίπλα της βρίσκουμε τους Jim Broadbent (King of Thieves), Rosie Cavaliero (A Young Doctor's Notebook), Patsy Ferran (Jamestown), Aisling Franciosi (The Nightingale), Alessandro Nivola (Disobedience), Gina McKee (Catherine the Great) και η Diana Rigg (Game of Thrones) σε έναν από τους τελευταίους της ρόλους.

    Το Black Narcissus θα έχει μορφή μίνι-σειράς και θα ολοκληρωθεί σε μόλις 3 επεισόδια, με της έμπειρη Δανή διευθύντρια φωτογραφίας Charlotte Bruus Christensen να κάνει το ντεμπούτο της πίσω από τη κάμερα.

    Πρεμιέρα στις 23 Νοεμβρίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Black Narcissus trailer: Η Gemma Arterton πρωταγωνιστεί στο τηλεοπτικό remake του κλασσικού βρετανικού φιλμ Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top