F Herself trailer: Η σκηνοθέτιδα του Iron Lady επιστρέφει με ένα δυνατό οικογενειακό δράμα - FilmBoy Herself trailer: Η σκηνοθέτιδα του Iron Lady επιστρέφει με ένα δυνατό οικογενειακό δράμα - FilmBoy
  • Latest News

    Herself trailer: Η σκηνοθέτιδα του Iron Lady επιστρέφει με ένα δυνατό οικογενειακό δράμα



    Παρότι κατά κύριο λόγο θεατρική σκηνοθέτιδα, η Phyllida Lloyd μπήκε στο κόσμο του κινηματογράφου not with a whimper but a bang! 
    Τα Mamma Mia και Iron Lady την ανέδειξαν σε ένα ιδιαίτερα hot όνομα όμως όπως αποκάλυψε η ίδια, οι προτάσεις που ακολούθησαν ήταν όλες για blockbusters, κάτι που η ίδια δεν ήθελε, έτσι αποφάσισε να επιστρέψει στο θέατρο.

    Σχεδόν μια δεκαετία αργότερα, φαίνεται πως βρήκε το project με το οικογενειακό δράμα Herself να έχει ήδη πάρει εξαιρετικές φεστιβαλικές κριτικές, με κάποιους να το βάζουν, έστω και ως outsider στα υποψήφια για το κόκκινο χαλί των Oscars.
    Υπό φυσιολογικές συνθήκες, η ταινία θα είχε ήδη βγει στις βρετανικές αίθουσες όμως λόγω κορωνοϊού, η πρεμιέρα αναβλήθηκε επ' αόριστον, έτσι ευκαιρία είναι να του ρίξουμε μια πιο κοντινή ματιά.

    Η Sandra είναι μια χωρισμένη μητέρα που κάνει ότι μπορεί για να εξασφαλίσει μια όσο το δυνατόν καλύτερη ζωή στις δύο μικρές της κόρες. 
    Με τον βίαιο πρώην σύζυγο να συνεχίζει να της κάνει τη ζωή δύσκολη, η Sandra αδυνατεί να αποκτήσει το δομικό στοιχείο για μια καινούρια ζωή, ένα σπίτι, μέχρι που με τη βοήθεια κάποιων φίλων, παίρνει την απόφαση να χτίσει το δικό της!

    Πρωταγωνιστεί η Clare Dunne (Spider-Man: Far from Home) που έχει συγγράψει και το σενάριο, έχοντας δίπλα της τους την Harriet Walter (Rocketman) και τον Conleth Hill (Official Secrets).
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Herself trailer: Η σκηνοθέτιδα του Iron Lady επιστρέφει με ένα δυνατό οικογενειακό δράμα Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top