F Supernova trailer: Colin Firth & Stanley Tucci σε ένα road trip αναμνήσεων και αγάπης - FilmBoy Supernova trailer: Colin Firth & Stanley Tucci σε ένα road trip αναμνήσεων και αγάπης - FilmBoy
  • Latest News

    Supernova trailer: Colin Firth & Stanley Tucci σε ένα road trip αναμνήσεων και αγάπης



    Η άνοια έχει χρησιμοποιηθεί πάμπολλες φορές ως αφηγηματικό όχημα και παρότι είναι ικανό να μας δώσει εξαιρετικά συγκινητικές ταινίες, έχει αρχίσει να ξεθωριάζει. 
    Όταν λοιπόν μια παραγωγή κάνει το ίδιο, πρέπει με κάποιο τρόπο να ξεχωρίσει, και τι καλύτερο από το να βάλει ως πρωταγωνιστικό ζευγάρι τον Colin Firth (1917) και τον Stanley Tucci (The Silence)!

    O Sam χάνει μέρα με τη μέρα τη μνήμη του. 
    Μαζί με τον επί 20ετία σύντροφό του Tusker, αποφασίζουν να απολαύσουν τις τελευταίες νηφάλιες κοινές τους στιγμές, μπαίνουν στο τροχόσπιτο τους και ξεκινούν ένα road trip στη Βρετανία επισκέπτωντας συγγενείς, παλιούς φίλους και μέρη που σημάδεψαν τη ζωή τους.

    Το σενάριο και η σκηνοθεσία του Supernova είναι του Harry Macqueen (Hinterland), με τη ταινία να βγαίνει (καλά, δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά) στις βρετανικές αίθουσες στα τέλη Νοεμβρίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Supernova trailer: Colin Firth & Stanley Tucci σε ένα road trip αναμνήσεων και αγάπης Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top