F Catherine the Great trailer: Η Hellen Mirren είναι η μεγάλη αυτοκράτειρα Αικατερίνη, στη νέα μίνι-σειρά του HBO - FilmBoy Catherine the Great trailer: Η Hellen Mirren είναι η μεγάλη αυτοκράτειρα Αικατερίνη, στη νέα μίνι-σειρά του HBO - FilmBoy
  • Latest News

    Catherine the Great trailer: Η Hellen Mirren είναι η μεγάλη αυτοκράτειρα Αικατερίνη, στη νέα μίνι-σειρά του HBO


    Η συνεργασία του HBO με το βρετανικό Sky απέφερε εξαιρετικά αποτελέσματα στο The Young Pope και τα δύο κανάλια αποφάσισαν να την επαναλάβουν.

    Ο πολυβραβευμέμος συγγραφέας και σεναριογράφος Nigel Williams (The Name of the Rose, Elizabeth I) μεταφέρει στη μικρή οθόνη τη ζωή της Αικατερίνης Β΄ της Ρωσίας, της επονομαζόμενης Μεγάλης Αικατερίνης, της γυναίκας που κατάφερε να αλλάξει την όψη της Ρωσικής αυτοκρατορίας το 18ο αιώνα αλλά και όχι μόνο μιας και η εξωτερική της πολιτική κυριολεκτικά άλλαξε το χάρτη.

    Η σειρά θα έχει διάρκεια μόλις 4 επεισοδίων και θα καταπιάνεται τόσο με τα πολιτικά της κατορθώματα όσο και με τη σχέση της με τον Grigory Potemkin.

    Τη σειρά σκηνοθέτησε ο Philip Martin (The Crown) και πρωταγωνιστούν οι Helen Mirren, Jason Clarke (Pet Sematary) και Richard Roxburgh (Rake).

    Το Catherine the Great δεν έχει ακόμα ακριβή ημερομηνία πρεμιέρας όμως αναμένεται το ερχόμενο φθινόπωρο. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Catherine the Great trailer: Η Hellen Mirren είναι η μεγάλη αυτοκράτειρα Αικατερίνη, στη νέα μίνι-σειρά του HBO Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top