F Game of Thrones s8 trailer: Ήρθε η ώρα για το μεγάλο φινάλε της επικότερης σειράς φαντασίας! - FilmBoy Game of Thrones s8 trailer: Ήρθε η ώρα για το μεγάλο φινάλε της επικότερης σειράς φαντασίας! - FilmBoy
  • Latest News

    Game of Thrones s8 trailer: Ήρθε η ώρα για το μεγάλο φινάλε της επικότερης σειράς φαντασίας!


    Είκοσι βασανιστικούς μήνες χρειάστηκε να περιμένουν οι φανατικοί οπαδοί της σειράς που σημάδεψε τη τηλεοπτικό σκηνικό τη τρέχουσα δεκαετία, όμως το HBO και οι δημιουργοί David Benioff & D. B. Weiss φαίνονται αποφασισμένοι να τους αποζημιώσουν. 
    Η 8η και τελευταία σεζόν του Game of Thrones ξεκινάει... σε λίγες εβδομάδες!

    Μόλις έξι επεισόδια διάρκειας 55-80 λεπτά απομένουν για να μάθουμε ποιος θα κάτσει τελικά στον Iron Throne και οι υποψήφιοι μνηστήρες είναι πολλοί. 

    Με τον George R. R. Martin να παιδεύεται ακόμα με το The Winds of Winter, οι δημιουργοί είχαν, όπως και στο προηγούμενο κύκλο, μια σχετική ελευθερία απαλλαγμένοι από το λογοτεχνικό υλικό, αν και υπήρξαν συζητήσεις με τον συγγραφέα ώστε οι δύο εκδόσεις να έχουν έστω παρόμοιες κατευθύνσεις.

    Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του HBO, κάθε επεισόδιο θα είναι μια ολοκληρωμένη κινηματογραφική ταινία, τονίζοντας πως το εγχείρημα είναι μνημειώδες!

    Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια... και η 14η Απριλίου δεν αργεί. 

    Απολαύστε το trailer και αρχίστε την αντίστροφη μέτρηση. 
    Και όσο για εσάς τους αχόρταγους, μη φοβού, έρχονται και τα spin offs!

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Game of Thrones s8 trailer: Ήρθε η ώρα για το μεγάλο φινάλε της επικότερης σειράς φαντασίας! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top