F Disobedience trailer: Rachel McAdams & Rachel Weisz βουτηγμένες σε έναν αμαρτωλό έρωτα - FilmBoy Disobedience trailer: Rachel McAdams & Rachel Weisz βουτηγμένες σε έναν αμαρτωλό έρωτα - FilmBoy
  • Latest News

    Disobedience trailer: Rachel McAdams & Rachel Weisz βουτηγμένες σε έναν αμαρτωλό έρωτα


    Μπορεί ο Χιλιανός Sebastián Lelio να περιμένει με αγωνία τη 4η Μαρτίου για να μάθει αν η προηγούμενη ταινία του, Una Mujer Fantástica θα καταφέρει να κερδίσει το ξενόγλωσσο Όσκαρ, όμως στο μεσοδιάστημα σίγουρα δε κάθισε με σταυρωμένα τα χέρια και έχει ήδη έτοιμο το επόμενό του πόνημα, το ερωτικό δράμα Disobedience.

    Βασισμένος στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Naomi Alderman, μας διηγείται την ιστορία της Ronit, της κόρης ενός ραβίνου της ορθόδοξης εβραϊκής εκκλησίας, που επιστρέφει μετά από χρόνια αυτοεξορίας, για τη κηδεία του πατέρα της. 
    Με τη φανατική θρησκευτική κοινωνία να τη στραβοκοιτάζει, η Ronit ξανασυνατάει τη παιδική της φίλη, Esti και μεταξύ τους φουντώνει το ανομολόγητο πάθος.

    Το Disobedience έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Toronto, όπου πήρε πολύ καλές κριτικές, και θα ξεκινήσει τη κανονική διανομή του από τον Απρίλιο.
    Πρωταγωνιστούν οι Rachel Weisz, Rachel McAdams και Alessandro Nivola.
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Disobedience trailer: Rachel McAdams & Rachel Weisz βουτηγμένες σε έναν αμαρτωλό έρωτα Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top